[]

amsterdam hostel

merhaba. cuma günü bir arkadaşımla amsterdam'a gideceğiz de kalacak yer arıyoruz (duyuru'dan araştırma yaptım önce, evet =) )

flying pig ve bulldog çok övülmüş ancak kalacak yer yok ikisinde de. hostel annemarie ve waterfront otel diye 2 yer bulduk ama hala içime sinen olmadı.

FP ve bulldog'un kendi içlerinde de barı, sigara odaları filan varmış sanırım kalanlar eğlenebiliyormuş gayet. o tarz bi yer mi önerirsiniz yoksa herhangi bir yerde kalalım mı? güvenlik durumları nasıldır hostellerde? macera aramayıp otelde mi kalmalı? (hostellerde de birileriyle tanışma etme muhabbeti çekici geliyor hani)

tavsiyelerinize muhtacım şu anda. çok teşekkürler.

 
hostel iyidir, istisnalar ve saçma sapan yerlerde kalmadıkça gayet güvenilir. bence hostele bağlı kalmamanız daha iyi. ne biliyim amsterdam'a gidip hostelde takılsaydınız daha kötü olabilirdi, böyle daha güzel olmuş.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (30.01.13 17:01:19) 
St. Christopher's Inn - The Winston yeri iyi, icinde sigara icilir yer var, bari da var. cok memnun kalmistim. otelde kalmayin bütün gün gezinin aksamlari da gezinin rahat olun.


  • eick  (30.01.13 17:25:31 ~ 17:26:23) 
hostelde kal fakat lokasyon çok önemli. lokasyonu *90 altı yerler de sıkıntı çekebilirsin.

çünkü gece içmişin sıçmışın kafa on bin dünya hostel e dönmek sıkıntı olabilir. o yüzden lokasyon en önemli kriter.

*90 derken hostelworld.com sitesindeki puanlama sistemini kastettim.
  • merkezefendi  (30.01.13 18:46:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.