Giriş
(7)

bilinmeyen numaradan aranmak

linuxville
şimdi efenim, bilinmeyen bir numaradan bana çağrı geliyor. artık arıyor mu emin değilim ama muhtemelen çağrı. çünkü uyanırım arasa. yalnız şöyle bir şey var, ben numaramı gizli aramalara kapattım. arayamıyorlar yani beni. nasıl oluyorda biri beni bilinmeyen numaradan arayabiliyor? yurtdışı olabilir
şimdi efenim, bilinmeyen bir numaradan bana çağrı geliyor. artık arıyor mu emin değilim ama muhtemelen çağrı. çünkü uyanırım arasa. yalnız şöyle bir şey var, ben numaramı gizli aramalara kapattım. arayamıyorlar yani beni. nasıl oluyorda biri beni bilinmeyen numaradan arayabiliyor? yurtdışı olabilir mi peki bu?

bari buna cevap verin.
0
linuxville
(30.01.13)
müdür bu iş bende de var, bazen telefonun ışığı yanıyo, noluyo demeye kalmadan hoop missed call. bende de gizli numaraya kapalı. sanki tanıdık birisi arayıp düşüremeyince böyle oluyo gibi..
0
balporsugu
(30.01.13)
telefonun samsunq ise sahte arama özelliği açık olabilir.
0
ground
(30.01.13)
sahte arama yapılabiliyor yani sen ne kadar gizli aramaya kapatırsan kapat? vayanasını. bu iş kötü o zaman.
0
🌸linuxville
(30.01.13)
www.wheresmycellphone.com

bi de şöyle bi' şey var, denemedim ama evlerden ırak..
0
balporsugu
(30.01.13)
başka bir şey çıkmaz altından umarım. hiç olmadıydı böyle.
0
🌸linuxville
(30.01.13)
Sahte Aramayı başkası yapmıyor sen yapıyorsun. Bahsedilen bu.
beta.eksisozluk.com
0
harzem
(30.01.13)
o zaman bu bahsedilen konuyla alakasız. telefon da samsung değil.
0
🌸linuxville
(30.01.13)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.