[]

3 Günde Balkanlar ?

Üç günlük seyahat.

Saraybosna , Belgrad , Üsküp , Priştina , Zagreb ?

Hangisini neden tercih ederdiniz ?

Teşekkürler.

 
saraybosna belgrad üsküpe gittim. bu 3ü çok güzel. belgradı gezemedim ama orası da çok güzel. priştina zagreb hakkında bilgim yok.


  • qwermans  (30.01.13 11:31:11) 
sıralama şöyle olmalı :
belgrad zagreb saraybosna üsküp
mümkünsede gitme priştinaya.
  • puredark  (30.01.13 11:38:43) 
2 gün saraybosna 1 gün mostar olarak önerimi veriyorum. gündüz hayatı da gece hayatı da güzel şehir saraybosna. ayrıca yemeklerde damak tadı olarak da, fiyat olarak da uygun...


  • unique hint kumasi  (30.01.13 11:39:03) 
Arkadaşlar sorum hatalı olduğu için verdiğiniz cevaplarda haklısınız.

3 Günü bu yukarıdaki şehirlerden birinde geçiricem , yani hangisini seçmeliyim onu merak ediyorum aslında.

Cuma - Pazar tatili gibi bişey düşünün.

Tekrar teşekkürler.
  • expansion pack  (30.01.13 11:42:15) 
priştinayı salla kesinlikle


  • rakim efendi  (30.01.13 11:55:11) 
sırbistan belgrad:
www.youtube.com
hırvatistan zagreb:
www.youtube.com
  • seljax  (30.01.13 12:24:29 ~ 12:24:47) 
bence zagreb, gitmedim ama gidecek olsam orayı seçerim.


  • yasanmamısyıllar  (30.01.13 12:37:19) 
1 hafta önce zagreb ve belgradda bulundum. bence ikisini karşılaştırırsak zagreb daha güzel. gezicek yer çeşitliliği olarak sanki belgrad daha fazla, hayvanat bahçesi var, nikola tesla müzesi (ilgin varsa hoş olabilir, elektriğe falan dokunmuştuk biz), sonra bi kalesi falan var bi kısmını türkler yapmış, bi trafiğe kapalı uzunca bir cadde var sağlı sollu mağazalar (biraz pahalı), bi güzel restoranların oldugu sokak falan var, tri sesira diye güzel bi yere gitmiştik, usce diye alışveriş merkezi var burdakilerden küçüktür ama gidilebilir.

zagreb ise biraz daha kısıtlı gezecek yer olarak, bir katedral var görülebilir, cable car diye bir asansör var oranın üstünden manzara hoş, çarşısı var falan. tramvayla 10 15dk dışarda bir park var harika, elemanlar kızaklarıyla falan geliyorlar insanlar eğleniyor, içinde göl falan var, baharda daha güzeldir eminim ama karlar altındaykende güzeldi.

ama bana sorsalar hangisine tekrar gidersin diye, zagreb derim heralde. hırvatistan sırbistana göre daha gelişmiş geldi bana. belgradda 3, zagrebde 2 gün geçirdik.

gece hayatı belgrad'ın övüp duruyorlar ama görme fırsatımız olmadı, zagreb de gittiğimiz bar ve club ise güzeldi ben sevdim.
  • jedilance  (30.01.13 12:38:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.