[]

kedi kumu

kedi sahipleri, silika mı yoksa topaklaşan kedi kumu mu tercih ediyosunuz ve neden?




 
ben kristal kum kullanıyorum çünkü diğer türlü topaklarıyla uğraşmak zor her seferinde alıp atması zahmetli oluyo


  • SemihCebrail  (29.01.13 20:18:59) 
ben ikisini karıştırıyorum. hatta o topaklaşanı da kokulu alıyorum. en iyi onu buldum. 2 kedi aynı kum kabında olduğu için diğer türlüleri kesmedi hiç. tek kediyse çok çok da bi fark yok.


  • fannstmer  (29.01.13 20:20:34) 
Kokmasın ve ucuz olsun istersen topaklaşan kedi kumu.
Biraz kokuya katlanırım ama zamanı gelince şıkkadanak atarım yenisini koyarım dersen silika.
Silika ne kadar kaliteliyse o kadar pahalıdır. Topaklaşan kum(akkum) en iyisidir. Ücreti genelde en fazla 13 lira. Silikalar ise 13 liradan 25 liraya kadar. Topaklaşanla tuvaletin bulundugu ortam kirlenir ziiraa kediler o kumları saçmayı sever. Ve topaklaştıkça alıp atacağın için kum azalır. 3 haftada bir değiştirmek zorunda kalırsın. Silikayla ise ortam kokana kadar idare edebilirsin. Bu da yaklaşık4-6 haftadır. Ama silika kum hijyenik diildir. Kedin mutfaga giriyorsa diye söylüyorum.
  • Agnahie  (29.01.13 20:22:20) 
topaklaşan kullanıyorum.komple değiştirme derdi olmadığı için kristale tercih ediyorum.azalınca ekliyorum.üstelik sürekli temiz duruyor.


  • aşksız prens  (29.01.13 20:59:19) 
Ben kalın taneli topaklaşan kum kullanıyorum. Marka Pisi Pisi, Eczacıbaşı üretiyor.


  • reyals  (29.01.13 21:03:08 ~ 21:04:15) 
kesinlikle topaklaşan kum! akkum ince taneli olanı hem çok ekonomik hem de temizlemesi kolay.


  • kadifepanter  (29.01.13 21:40:04) 
Topaklaşan kum kullanıyorum Alice marka. Sentetik olmadığı için daha sağlıklı olduğu söyleniyor.


  • buff  (29.01.13 21:54:04) 
topaklaşan kum. Alice!

silika kumlardan çok daha az kimyasal içeriyor. ha en iyisi bahçeden aldığın toprak tabi ya da heyvancığın tuvalet için dışarıya çıkabilmesi.
  • kedili madam  (29.01.13 22:00:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.