[]

6 aylık shengen alsak heryere girebilir miyiz?

misal macaristandan 6 aylık aldık diyelim. ocakla haziran'ı kapsıyor. ocağın son haftası 3 günlüğüne macaristan'a gittik döndük. bundan sonra 5 ay boyunca canım hangi shengen ülkesine gitmek isterse gidebilir miyim? haftasonlarında paris, barcelona, roma falan görmek istiyorum.




 
eğer multiple entrance ise evet.


  • interview with the vampire  (29.01.13 14:46:43) 
çoklu girişli vize verirlerse, gideceğin ülke en az şu kadar geçerli vize/pasaport istiyorum dediğinde şartı sağlayabiliyorsan evet, canın hangi shengen ülkesine gitmek isterse gidebiliyorsun.


  • jimjim  (29.01.13 15:06:25) 
normalde schengen vizesi schengen'e dahil olan tüm ülkelere kesin olarak giriş yapabileceğini garanti etmez. konsolosluklara da sorarsan, böyle bir yanıt alman olası. türkiye'den gideceğini düşünürsek gittiğin havaalanında pasaport kontrolü yapılacak. çok düşük bir ihtimal de olsa sorun çıkabilir. eğer schengen sınırları içinde yolculuk ediyor olsan zaten pasaportuna bakılma ihtimali neredeyse yok gibi ama tr'den gideceğin için bu ihtimali göz önünde bulundurman gerekir.


  • corazon espinado  (29.01.13 15:38:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.