[]

Fujitsu notebook iyi midir?

Kredi kartı kullanmadığım için superonline ın şu kampanyasından faydalanayım diyorum.

www.superonline.net

Özellikleri falan gayet iyi gibi(çok anlamasam da). Nette 12 taksitli 1400 lira ve freedos olarak geliyor. Bu kampanyada 24 ay taksit 1800 lira ve windows yüklü olarak geliyor.

www.webdenal.com

Alman yapımı falanmış tamam da,bi kullanan yorumu olursa iyi olur.

 
notebook isi ciddi anlamda sans isi, dünyada notebook yapan 10 belki 20 yer var belli basli, sizinki de onlardan birinde sansa cikicak.

söyle diyim, ev arkadasimla ayni model ve marka notebooklarimiz var. i5, ayni gb harddisk, kasa ayni zaten ama ekranlari farkli mesela.

bana sorarsan al gitsin.

sans ondan.
  • serabetan  (29.01.13 12:41:15 ~ 12:41:41) 
bi de onu alcagina hantal hantal sunu al

www.bimeks.com.tr
  • serabetan  (29.01.13 12:44:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.