[]

Bir ilandan şüpheleniyorum / Çalınan bilgisayarım

Ne yapayım? Telefonu da var.

Site sahibinden.com, görseller çok fazla uyuyor birbirine. Muhit de yakın.

Akıl verir misiniz?

edit: ben tabi az bilgi verdim, makinenin faturası falan yok, ben de bir arkadaşımdan almıştım onu 3-5 bir şey verip. geçen hafta çaldırdım.

 
alıcı gibi git, "görmem lazım daha önce çok dilim yandı" de. incele, eminsen senin olduğuna eve dön bana haber ver, gidip ağzını yüzünü kırayım, çok moralim bozuk bu aralar, stres atmam lazım.
şaka şaka.

senin olduğuna eminsen polise git oradan da.
  • brotha b  (28.01.13 16:05:05) 
bence polise git faturası falan varsa kanıtlayabileceksen eğer sana ait olduğunu bir yardım iste açık bir yerde buluşma iste numaralardan farkedersen işaretle polisyakalasın arkadaşı ha numaralar uygun değilse yok vazgeçtim kusura bakma de.

Ha film gibi oldu ama aklıma gelen bu yada polise git yardım talep et sana akıl verecektir.
  • basond  (28.01.13 16:05:24) 
gizli no'dan ara. semtin ismini vererek yerde cüzdan buldum, içinden bu numara çıktı bir yakınınız cüzdanını düşürmüş diyerekten muhabbete dal. o vesileyle hem o hemde sen bir sürü şey sorarsın.


  • dokunmakalbime  (28.01.13 16:06:10) 
numarasını ara ilgili görün pazarlık yap, dediği fiyatta anlaş ve buluşmaya git. yanına 5 liralık biber gazlarından al. mümkünse (karşıdaki bunu anlamicak şekilde) herhangi bir karakola 100-150-200m yakın bir yerde buluş, telefonla konuşuyormuş gibi yaparak fotoğrafını çek,sonrasında ürünü incele ve emin olduğun anda bu bilgisayarın sana ait olduğunu söyle ürün elindeyken uzaklaşmaya başla karakola doğru. sana ait olduğunu kanıtlayabileceğin bir ibare var mı doğum lekesi gibi :) format attıysa işin zor çünkü. seri numarası gibi.


  • rightguardmed  (28.01.13 16:07:34) 
başgan aradım, adam yeni format attım windows 7 ultimate x64 diyo. nerden alınma TR mi yurtdışı mı dedim, adam TR'de bi arkadaştan aldım, bataryası ölü sadece adaptör ile çalışıyor kozmetik herhangi bir sorunu yok dedi :( bir de ilk aradım bilgisayar ilanı için aradım dedim "hangisi" dedi, ayrıca "fiyat son ne olur" dedim ne yazmışım ona fiyat dedi 25 lira indirim yaptı.


  • rightguardmed  (28.01.13 16:16:02) 
Senin makinada aynıysa adam biraz bu işleri yapıyor olabilir ismi numarası falan fakedir büyük ihtimalle netteki ama sen genede polise sor kontrol ettir durumu anlat derim.

Senin fotolarını falan aldıysa görünce tanıyadabiler dikkat et silahlı falan çıkmasın.Belli olmaz bu işler.
  • basond  (28.01.13 16:24:31) 
Polisi arayıp durumu anlat, bi buluşalım, gidio kontrol edeyim, siz bekleyin de 5 dakikalk iş sonuçta. Geçenlerde aynısı haberlere çıktı, adam kendi bilgisayarını sahibindende buluyo, gidiyo adamla buluşuyo, o sırada polisler bekliyodu, seri numarasını kontrol etti adamı direkt indirdiler.

Ha fatura yoksa o sıkıntı tabii.
  • roket adam  (28.01.13 18:37:44) 
Noldu senin iş merak ettim?


  • basond  (01.02.13 18:17:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.