[]

Transfer parası

GS transfer parasını nereden buluyor? Sezon başında onca adam aldılar, şimdi Sneider ve Drogba? Adnan Polat zamanında parasızlıktan ağlanıyorlardı, şimdi kaynak nereden bulundu? Yoksa gelecekte kazanacakları başarılardan gelecek parayı mı bu transferlere bastılar? Kredi mi çektiler ya da transfer paralarını forma satışlarından karşılayabiliriz diye mi düşünüyorlar? Biri bunu açıklayabilir mi?




 
şampiyonlar ligi gelirleri, yayın gelirleri vs...


  • bisanthe  (28.01.13 13:54:53) 
bir de gs üni yangınından sonra oraya da 10 milyon bağışlamışlar.


  • clementine the tangerine  (28.01.13 13:55:04) 
borsa


  • entrapmen  (28.01.13 13:57:26) 
üsttekilerin hiçbiri doğru değil, cevap banka kredisi.


  • baldur  (28.01.13 13:59:18 ~ 13:59:39) 
Şampiyonlar ligi gelirleri ( Fenerbahçe gruplara kalamadığı için o parada Galatasaray'a kaldı ), yayın gelirleri, borsa ( Her transfer borsaya bildiriliyor ilk önce ve hisselerin tamamı tavan yaptı ), ürün satışları ( 6 milyon $ sadece Sneijer isimli formaların satışı ile elde edilecek rakam ), stad içi dükkanların kira gelirleri, localar, kombineler, sponsorlar ve bu sezon sadece Drogba kredi ile alındı. Ayrıca bilet satışlarından alınan KDV'de ülkemizde kulüplere kalıyor. Vergi affı istiyorlar ve bu af veriliyor her taleplerinde. Ha Schalke 04'ü eleyip tur atlayamazsak cidden babalara gelecez...


  • synche  (28.01.13 14:05:24 ~ 14:09:52) 
spor.mynet.com

100 Milyon lira gelir elde ettiler.
  • durdenist  (28.01.13 14:13:21) 
borsada gs taraftarını dolandırdılar


  • partizan  (28.01.13 14:21:42) 
Bu kadar transfer harcamasının yanı sıra 100 milyon dolar da borç ödedi kulüp. Kurumsal ve profesyonel yapılaşma kulübü bir anda yeniden küllerindendoğdurdu. G.Saray'da zaten böyle bir potansiyel vardı. Gayrimenkul sahibi olarakta Türkiye'yi geçtim dünyadaki en zengin 3-4 kulüpten biri.(Riva arazisi, G.Saray Adası vs) Sadece bunları işleyecek bir yönetim gerekiyordu artık böyle bir yönetim var. Ben kulüp değeri olarakta F.Bahçe'yi 3-4 yıl içinde geçeceğini düşünüyorum.

not: aynısını bir başka duyuruya da yazdım. ortak cevap
  • dalessandro  (28.01.13 14:23:32) 
borsadaki bedelli sermaye artırımı bir kaynak sağladı doğru. ancak sadece buna bağlayamayız bu kadar hareketi. başarılı bir politika izleniyor. gelirler artırılıyor. gsstore gelirleri yayın gelirlerini bile geçti 2012 yılında. şampiyonlar ligi zaten büyük başarı. nikon, daikin vesaire ile anlaşmalar sözkonusu. basketbolda geçtiğimiz yıl iyi yerlere geldik külçük bir bütçeyle. onun da yadsınamaycak bir getiri var. maç başına 350.000 lira az para değil.

ayrıca bedelli sermaye artırımını birçok firma kullandı ve sadece galatasaray yaptığında dolandırıcılık oldu. yüzde 1'lik kesim dışında kimse ses çıkarmadı çünkü getirisi iyi olacaktı.
  • tok oldugumuz halde yaftalar yiyoruz  (28.01.13 14:27:27) 
  • defansif orta saha  (28.01.13 20:10:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.