[]

Macbook'u garantiye yollasam bana idareten bir laptop verirler mi?

Macbookun altındaki şu siyah şeylerden biri parçalandı ve döküldü kendiliğinden. Bunun yanında bir iki sorunu daha var, aşırı ısınma ve pil problemi gibi. Garantisi de devam ediyor da bu garanti kapsamına girer mi bunlar, garantiye yollasam bana servis süresi boyunca idare edeceğim bir bilgisayar verirler mi? Sorsam yok diyecekler ama bunun muhtemelen bir yolu vardır. Bilginiz var mı?

www.xbitlabs.com


 
Araba mı olm bu? Hayır tabii ki.


  • exla  (28.01.13 13:50:09) 
%99.9 vermezler


  • metehan01  (28.01.13 13:52:57) 
o alttaki siyah seylerden ikisi dustugu icin alt tarafi komple degistirmemiz gerekir diyen bir tip cikmisti karsima :) vermezler bu arada makina zaten ertesi gunu yada ayni gun alirsin makinayi, ben aksam goturdugum icin ertesi gun alamamistim, bir sonraki gune vermislerdi. erken goturursen bikac saate alirsin. Isinma problemi butum maclerde var, pil problemi'de flash uygulamalarla alakali oluyor genelde, flash gorunce sapitiyor makina. Benim klavye degisimi icin gitmisti, genel bir kontrol yapip bir hata varmi diye kontrol ettiklerini de soylemisti teknik servis elemani.
yani isin kisasi alt kasayi komple degistirmemiz lazim diye birsey duymak istemiyorsan teknik servis ile gorus, ben memnunkaldim teknik servisten gayet kaliteli calisiyorlar, klavye'ye okadar para bayilinca alt parcalara para almadilar :)

  • lutah  (28.01.13 14:23:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.