(3)
Bana bilgisayar bakacak bir melek arıyorum.
http://www.sahibinden.com/bilgisayar-notebook-dizustu-bilgisayar?price_max=500Şuradan, ikinci el, max 500 liraya bir dizüstü bakacak arkadaşım var mı? Ben hiç anlamıyorum. Aramayı oraya kadar otomatik getirdim :) ''Al şunu'' deyin ben alayım. Yapılacak işler:Dizi-mag'den dizi izlenecek.Torrent yükle
www.sahibinden.comŞuradan, ikinci el, max 500 liraya bir dizüstü bakacak arkadaşım var mı? Ben hiç anlamıyorum. Aramayı oraya kadar otomatik getirdim :) ''Al şunu'' deyin ben alayım.
Yapılacak işler:
Dizi-mag'den dizi izlenecek.
Torrent yüklenecek.
Youtube - Sözlük - Gazete vs hepsi bu yani.
Aldırıverin nolur.
0
netbook alsan o zaman ne diye notebook bakıyorsun? :)
edit: bir hdmi kabloya bakar :) bağlarsın tv'ye izlersin yahu. gerçi işlemcileri dandik oluyor onları. neyse dur bakalım ilanlara azıcık :)
edit: gözüme ilk şu çarptı;
www.sahibinden.com
0
Abi bence 750 TL'yi gözden çıkar, düşük özelliklerde sıfır bir notebook al. İkinci elle, sahibindenle falan uğraşmana değmez.
@mahsunkul: Netbook ekranları küçük olduğu için dizi falan sarmaz pek sanırım.
edit:
www.gold.com.trwww.gold.com.trwww.gold.com.trwww.bimeks.com.trBenzer bilgisayarlar yine benzer mağazalarda üç aşağı beş yukarı 650-750 aralığında bulunur bence.
0
insanlik icin buyuk bir adim
(
28.01.13)
@rastgelebiri:
Netbooklar, bildiğin notebooklardan daha küçük oluyor. Hani görmüşsündür, biri çok küçük dizüstü öbürü biraz daha büyük dizüstü. Küçüğünden alırsan dizi keyfi yapamazsın pek.
0
insanlik icin buyuk bir adim
(
28.01.13)