[]

kilo sorunu

Arkadaşlar 96 kiloyum şu an :( 182 boyum var. yani durum çok kötü. son dönemde çok kilo aldım. vegan yaşıyordum bırakmak zorunda kaldım. tekrar vegan yaşamak istiyorum. kilo olarak da en az 15 kilo vermek istiyorum. beslenme geyiğim öğrenci evi ve sürekli dışarıdan beslenmek şekli. ama artık çok sıkıldım bu tarz yaşamaktan. diyetisyene gidemiyorum param, sağlık güvencem yok. sanırım yakında ölebilirim. bana fikir verin, ne yapayım? ankarada yaşıyorum. inanın çok sıkıldım artık.

teşekkürler, sizleri seviyorum.


 
Boyun iyiymiş ya. Bence bahara doğru taksitle falan bir bisiklet patlatsan, düzenli bir beslenme ve bisiklet sürüşü ile çok güzel kilo verirsin. Moralini yüksek tut. Benim gibi 1.65 olsan durum fena. 65 kilo olunca bile tosuna dönersin. Ama sende boy var. Sorunu halletmek daha kolay yani.

Günde 1 saat bisiklet ile Ankara'nın ücralarını keşfederken çok da güzel eritirsin gibime geliyor. Geçmiş olsun
  • rosencruz  (28.01.13 02:05:18) 
Ot uye hareket et ptobus kullanma..evde spor yap yuruyus yap az yee


  • Barbunya2  (28.01.13 02:10:07) 
yagli seyler yeme, karbonhidrat yerine protein al. lifli gidalar ye. devamli hareket et, gerekirse spor yap.


  • tdl  (28.01.13 02:17:08) 
Vegan beslenme tarzına yine dönebilirsiniz, Ankara'da bu tür yerler vardır belki, dışarıdan bile olsa. ki biliyorsunuz ki kilo vermek için vegan beslenmek gerekmiyor, düzenli ve dengeli beslenmek bir de spor yetiyor.

Bu parklardaki salak aletler bile ciddi fark yaratabiliyor, en basit ve evde yapılabilen spor yoga, suryanamaskar diye aratın, tüm vücut kaslarını çalıştıran tek döngüsel hareket zinciri. Sabah akşam 12 veya 20 kere aç karnına veya gün içinde ne zaman yapabiliyorsanız aç karnına yapın. Bir süre sonra farkı görürsünüz, hiçbir şey yapamıyorsanız da yürüyüş mesafeleri yaratın gündelik hayat içinde, aradan sporu da iyi kötü çıkarmış olursunuz.
  • deliberte  (28.01.13 02:34:35) 
p90x,ilk 1 hafta canın çıkar sonraki gazıyla erirsin


  • mukon  (28.01.13 03:56:34) 
vegan tarzı olsun bu karatay vs. olsun ben bunları anlayamıyorum. belli gıdalardan vücudu mahrum etmek mantıklı gelmiyor bana.

tdl +1 diyorum. glisemik indeks olayını araştırın. çabuk acıktırmayan gıdalara yönelin, malum tuz, şeker vs. olayını minimuma indirin, az ve sık yiyin. biraz da hareketli yaşarsanız olay çözülür. ben de 1,82 90kg olarak başladım kilo verme olayına. 9 gün oldu 1,5 kilo attım şimdiden.

www.nutrismart.com.tr
  • lazpalle  (28.01.13 07:55:20 ~ 07:55:51) 
al bir dayaklık daha. 183 boyum var, 98 kiloya düştüm. Hayat çok güzel. Durum çok kötü deme. Aynı boyda 154 kiloyu görürsen durum çok kötü deme hakkına sahipsin. Gördün mü? Hiç sanmıyorum.
Kafanın görünmediği bir fotoğrafın falan var mıdır? Bir görsek yorum yapsak. İnanıyorum ki abarttığın kadar bir durum yok ortada. Ama kilo ver tabi iyidir.

  • ozdek  (28.01.13 09:33:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.