[]

5d mark ii Fiyat sorunsalı

Anlamıyorum anlayamıyorum. Bundan 1 ay önce şu almaya 5d mark ii almaya karar verdim bir iki yere sordum 5500 ile 6000 arası fiyatlar öğrendim (Kit haliyle 24-105 l serisi lensle) internette arattırdım yine aynı fiyat aralığı vardı. ama son 2 haftadır aklım almıyor aletin fiyatı 8.000 liraya çıktı. nası lan nası oldu bu?

Hayyama gidip soran oldu mu son zamanlarda 5d mark ii ne kadar dediler?


 
mark iii ün amerika fiyatı 3250$ (kit hali) amerika dan gelen birini bul 500-600 fazladan ver o fiyata mark iii almış ol.


  • rurouni  (28.01.13 01:52:35) 
oha nasıl çıktı? Hayyama sormadım ama Mark III 3500$ iken mark2'yi o fiyata satamazlar, satmasınlar.

Geçenlerde Canon mark2 üretmeyi durdurdu, belki talep fazlalığı vardır ürün azdır o bakımdan yükselmiş olabilir fiyatlar.. Ama uzun vadede tam tersi olup düşebilir de..
  • rodriguez2  (28.01.13 02:01:40) 
6d çıktı üretim durdu fiyatlar düşer diye millet abandı herhalde dediğin gibi talep fazlası oldu belki de ama ayıptır insan 2.500 tl de itelenmez ki.


  • Suehtemorp  (28.01.13 02:06:26) 
Bu saatten sonra sakin ama sakin mark 2ye o parayi verme. Hayatinin kazigini yersin.


  • halitkin  (28.01.13 10:17:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.