[]

kas yakımı yüzünden protein tozu..

6-7 aydır spor yapmaktayım. 20 kg verdim, şu an 96 kiloyum. Aralıktan bugüne 5 kg vermişim ancak bunun 1 kg ı yağ 3 kg ı sıvı 1 kg kas.. kas yakımı beslenmeden kaynaklanıyormuş, doğrudur. Bu durumda protein tozu kullanmamı önerdiler. Siz ne diyorsunuz? Toza, hapa karşı önyargılarım var aslında. Ne önerirsiniz? (Marka, kullanım, alternatif vb.)




 
montlasich 330 mg. her antreman öncesi


  • oldboy  (28.01.13 01:04:14 ~ 01:12:36) 
Protein tozu sıkıntı yapmaz. Optimum, gaspari falan iyidir.


  • jangbogo  (28.01.13 01:05:04) 
Alternatifi tavuk göğsü, ton balığı falan yemek, onu biliyorum. Kendim hiç protein tozu kullanmadım (göbekli falan adamım) ama gaza gelip araştırdığımda tehlikeli bir şey olmadığını, aşırıya kaçmazsan kasların için sağlıklı olduğunu öğrendim.


  • harzem  (28.01.13 01:05:12) 
kullanma. antrenmandan hemen sonra (5-10dk içinde) sıvı karbonhidrat almalısın kas kaybını önlemek için. meyve suyu iç. veya pekmez iç. proteini doğal yollardan al. karaciğerin için zararlı o tozlar.


  • durdenist  (28.01.13 01:05:46 ~ 01:06:50) 
sadece protein olanlardan degil multivitaminli protein tozlarindan alirsan cok yararini. icinde b12 vitamini falan oldugu icin gunluk hayatina da katkisi olur.


  • tdl  (28.01.13 01:07:44) 
abartmazsan bir zararı yok diye biliyorum. spordan hemen sonra içebilirsin. diğer ürünlerden en büyük farkı kana daha hızlı karışmasıyla beraber kas kütlesi oluşumuna yardımcı olmasıymış.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (28.01.13 01:14:12) 
protein tozunu bilmiyorum da, kırmızı mercimek süper bir şey hocam. 100 gramının yaklaşık 30 gramı sırf protein. lifli falan bi de. yağ da yok. beslenme programınızdan bunu eksik etmeyin derim.


  • rebio  (28.01.13 07:26:57) 
yahu millet tüccar olmuş. protein tozu yerine yumurta akı, tavuk göğsü gibi doğal yollarla beslenin. pro olarak spor yapmıyorsanız protein tozunu ne yapacaksınız?
bir de kim veriyor bu 3 kg sıvı, 1 kg kas oranlarını. tübitak'ta mı ölçtürdünüz merak ettim. o saçma sapan makinelerin yaklaşımıyla bu işleri yapıyorlar.
nerede yaptırdığınız tahmin edeyim. diyetisyen ya da spor salonunda yağ sıvı kemik kas ölçtüğünü iddia eden süpersonik bir alete girdiniz. sonuçları yorumlayan büyük ihtimalle spor salonu antrenörü de size whey protein lekarnetin vb. tavsiye etti. nereden alacağız diye de sordunuz al biz çok ucuza sağlıyoruz burada dedi.
böyle oldu mu olmadı mı? dürüst olun.
  • ozdek  (28.01.13 09:56:17) 
yumurta akı,tavuk vs teoride iyi ama pratikte aşırı zor ve masraflı,her gün her gün yapamazsın,onların sindirimi daha fazla yorar seni,katı haldeler çünki.

optimum platinum hydro-builder' kullanıyorum çok memnun kaldım 52 gramda(bir ölçek) 35 gr protein ve yan amino asitler var içinde.
  • rudeboy  (28.01.13 10:09:45) 
ben yumurta akı tozu kullanmaya başlıcam. www.hammeddeler.com burdan temin edebilirsiniz. 100 gramında 80 gr protein var.


  • defansif orta saha  (28.01.13 20:15:05) 
@rebio sanırım hayvansal protein tüketmem gerekiyor ama bu faydalı bilgi için teşekkür ederim.

@ozdek aynen öyle gelişti ancak, al biz ucuza satıyoruz kısmı yok benim hikayede. hatta nereden alabilirim dediğimde hepsiburada.com da uygundu dedi.

@defanis orta saha bu yumurta akı hammaddesini nasıl ne ölçüde kullanacaksın alınca? Daha önce kullanan var mıymış?
  • mcmanus  (28.01.13 23:08:27 ~ 23:10:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.