[]

Kampüste Sigara Satışı Yasağı

Sakarya üniversitesi'nde böyle bir yasak var efenim, bilmiyorum başka üniversite'lerde durum nedir? genel bir karar mıdır değil midir? eğer münferit ise üniversite'lerin kendi kendilerine böyle yasak koymaya hakkı var mıdır? kampüste sigara altın değerinde oldu yurtta kalan öğrenciler (sürekli çarşıya inmeyenler) dışarıdan sipariş veriyor.

not: sigara içmiyorum da içenlere yazık ondan sordum. o da bir bağımlılık sonuçta, bu kadar uğraşılmaz ki, sıkıyosa toptan yasakla tütünü di mi?


 
19 mayıs sigara yasağıyla birlikte başladı. osmangazi üniversitesi kantinlerinde de yasak o günden beri.


  • sanal uyku  (14.01.09 19:12:12) 
evet genel sigara yasağından beri YTÜ´de de durum aynı.


  • yazark  (14.01.09 19:26:54) 
hatta bırakın satışı temmuzdan itibaren kampüs içinde içmek yasaklanıcak diye duymuştum. bolca geyik dönüyor okulda, ders aralarında bi koşu kampüs dışına çıkarız artık diye..


  • inkey  (14.01.09 20:40:50) 
ege de satiliyor.


  • atmacaged  (14.01.09 21:23:38) 
Kocaeli üni'de umuttepe kampusunde şok var orda satılıyo..ama sosyal tesislerde olsun kantinlerde olsun yok..


  • dozzi  (14.01.09 21:32:32) 
bizim zamanımızda yoktu öyle bişey, vay anasınıı


  • yazbitmesinsipidikterlikdolabagirmesin  (14.01.09 21:55:26) 
odtü de de kantinlerin çoğunda yasak satış ama bazı kantinlerde satılıyor hatta el altından felan satıyolarmış ..:)


  • uctumdageldim  (14.01.09 22:08:06) 
deü'de de satılmıyor. ayrıca kantilerde içmek de yasaklandı.


  • frant1c  (15.01.09 01:44:58) 
maltepe üni.dede satılmıyor.


  • yuceonder  (15.01.09 09:03:23) 
hacettepede de satılıyor. ÖSS de tercih sıralaması bile değişir bu başlıktan sonra.


  • kabal  (15.01.09 11:13:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.