[]

bu ipad kafayı sıyırtacak bana

yahu 2 saattir bi mp3 atamadım ipade. şunu biraz basit yapsaydın nôlurdu steve? arkadaşlar biri bi el atsın da atalım şu mp3leri ve filmleri. yoksa ben bende olmayacağım.




 
ipad'i bilgisayara bağla ve itunes'u aç.

itunes'da sağ üstte iPad yazısı çıkacaktır ona tıkla. Karşına gelen ilk ekranda ortada en altta seçenekler var. Bunlardan 'Müzikleri ve Videoları Elle Yönet' olanı aktif hale getir. Daha sonra üstteki sekmelerden bu ipad'de sekmesine tıkla
istediğin mp3'ü ya da videoyu sürükleme yöntemiyle boşluğa bırak.
  • himmet dayi  (27.01.13 21:42:49) 
@himmet dayi

aynen dediğin gibi yaptım ama değişen bir şey olmadı? sürükleyip bıraktıktan sonra başka bişi yapmıyo muyuz?

oha olmuş himmet dayıııııııııııııııııı :D

hacı film nasıl atıyoruz ya? aynı yöntemle mi? artı altyazı oynatıyo mu bu meret bilgin var mı?

edit2932903: mkv uzantısını kabul etmiyor.
  • nemo problemo  (27.01.13 21:50:30 ~ 21:56:37) 
ipad'in kendi video oynatıcısı altyazı oynatmaz. sadece mp4 destekliyor ayrıca. iki yöntem var:

1. filmleri converter ile mp4'e çevireceksin ve çevirirken altyazıyı içine gömeceksin. bu konuda yardım edebilirim.

2. appstore'dan OPlayer, AcePlayer ya da AVPlayer indireceksin. Bunların tam sürümü paralı maalesef (yaklaşık 5.50 TL) Ama Oplayer'ın ücretsiz Lite sürümü var. Bunda da reklam çıkıyor. İnternete bağlanmazsan çok rahatsız etmez.

Eğer cihaz JB'li ise crackli olarak istediğini kurarsın bedavaya. Bu uygulamalar tüm video formatlarını (büyük bir bölümünü diyelim) oynatır ve altyazı desteği var.
  • himmet dayi  (27.01.13 22:04:10) 
eyvallah ftp ile atıyorum.


  • nemo problemo  (27.01.13 22:23:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.