[]

netten kazıklanmamak için

şimdi ben bi elemndn bişey alcam yarın kargolucak, ben parayı yatırcm önce. azda değil 500 tl.

acelem olduğundan almam gerek salı elimde olmalı, oda hemen satmak istiyo haklı. sahibinden fln olamaz ondan. zor buldum zaten sahibnden desem gider başkasına satar.

parayı nasıl yatırayım kargolamazsa geri alma şansım olan ne vardır, bana kredi kartı numarasını verdi onda masraf olmuyor ya, güvenilirde biri gibi feysten yazıştık ama ne önerirsiniz

 
Hic bulasma dostum.


  • bahadr35  (27.01.13 19:56:24) 
Sakın diyeyim, geri alma şansın yok. Sahibinden açmıyorsa biri bil ki vardır bir bit yeniği.


  • Mikail bey  (27.01.13 19:57:43) 
sanalpazar uzerınden yapın ıslemı bence en guzelı o komısyonda az kesıyor.


  • horizon  (27.01.13 20:03:42) 
sakın yapma öyle birşey.
sen parayı yatırdın ve adam kayıplara karıştı nolcak?
bence hiç ama hiç bulaşma.
  • bana da bu yakisir  (27.01.13 20:11:01) 
kargoyu alınca yatıracağım de kabul etmezse bırak bence.


  • sle  (27.01.13 20:17:27) 
İnternet'te tanıştığın kimseye güvenme. Karşındaki adamı görmüyorsun, tanımıyorsun, içinden ne geçer zaten bilmiyorsun. Kaldı ki 1-2 kere aynı sorunu bende yaşadım. Giden para bir kenara keriz yerine konduğuna yanarsın.

İllede şansımı deneyeceğim diyorsan Sanal Pazar'da hesap açsın sana ürün satacak kişi. Ücretsiz mağaza açabiliyor ve komisyonda çok uygun. Hem senin paran güvende olur sorun olursa hesabına iade eder Sanal Pazar..
  • synche  (27.01.13 20:20:06) 
gözünü seveyim yapma böyle bir şey.


  • kamera motor  (27.01.13 20:25:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.