[]

western union

merhaba. western union ile para transferi yapacağım. fakat türkiye de değilim. türkiye ye yapacağım. hangi para birimiyle yapabilirim ? mesela ben bu ülkeden dolar yatırsam türkiye den dolar mı çekilir yoksa türk parası olarak mı çekilir kuruna göre ?
belki saçma olucak ama bulunduğum ülkeden türk parası yatırabilir miyim ? yani western union yalnızca dolar ya da euro mu kabul ediyor ?



 
dolar-euro yatırırsan dolar-euro çıkar.
ytl yatırabilir misin tam bilmiyorum ama sanırım pek mümkün değil bankalar arası bir havuz söz konusu çünkü tl kur dönüşümleri falan bozar bu işi.

edit: baktım başka para birimi geçmiyormuş. dolar va euro.
www.finansbank.com.tr
  • abtash  (14.01.09 13:31:51 ~ 13:33:20) 
çok teşekkür ediyorum


  • bubamara  (14.01.09 13:37:49) 
bir soru daha :)
para yollarken yollanılacak şube olayı falan var mı western union da. yoksa havuz sistemi mi? isme göre herhangi bir şubeden teslim alınabiliyor mu para ?

  • bubamara  (14.01.09 13:43:45) 
herhangi bir şube.


  • abtash  (14.01.09 13:51:20) 
türkiye'yi bilmiyorum ama yurt dışında isviçre frangı, ingiliz sterlini vs. yatırılabiliyor.

zaten işlemi yapacağınız yer banka. elinizde tl olsa bile istediğiniz dövize çevirtip öyle gönderebilirsiniz. alırken de aynı şekilde. gönderilen ya da başka bir para birimiyle çekilebiliyor para.
  • 386 dx  (14.01.09 15:42:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.