[]

saat tavsiye etme yarışması

yarışmanın kuralları şöyle; ben ihtiyacım olan şeyleri söylüyorum siz de bana uygun gördüğünüz saat markalarını ve model çeşitlerini söylüyorsunuz. ama sonunda hiçbişey kazanamıyorsunuz:)

şimdi benim bikaç iş görüşmesinde kullanmak üzere bi saate ihtiycım var. saati gören işveren demeli ki bu arkadaş bayağı tarzmış bunu ucuza kekleyemem, bu adamın karşısında üç kuruşun hesabını yapmıyayım falan filan. bi saatle bunlar dedirtilmez elbet ama ne kadar fark ettirse kar.
bütçe 1400 tl'ye kadar çıkabilir. aklımdaki markalar Maurice Lacroix ve hamilton.

bu arada başka aksesuar, insanın kendini pazarlamasında etkili olabilecek başka öneriler de alabilirim teşekürler..

 
asdfasfdasf işveren saati görüp yüksek maaş teklif edicek? işveren olsam "1500 lirayı saate veren adam" olarak damgalarım seni ve çok müthiş profesyonel falan değilsen mit mezunu olsan sokmam kapımdan.


  • hope ender  (26.01.13 23:42:34) 
Tissot olabilir ama düşünce harbi çok çok saçma. Bence yapma


  • winstoncash  (26.01.13 23:44:19) 
zaten alıcam işe yarasın. çakma aksesuarlarla insanların gözünü boyayıp iş alan insanlar tanıyorum.


  • ilkinci  (26.01.13 23:48:52) 
fmcg bir ik ci arkadasin agzindan:

"görüsmeye gelenlere bakiyorum,odtü, bogazicinden aldigim adam kacabilir ama sabanci, bilkent, koc egitim olarakta ayni, zenginse, onu aliyorum cünkü adam para icin baska yere gitmez, ailesinden rahattir, cok kariyerist olmaz zaten ailesi istedigi yere sokar, benim sirketime de istedigi icin geliyordur." demisti.

hak veriyorum, hos degil ki benim ailem böyle degil maalesef ama kendi bakis acisindan sirket adina kötü degil, bunun yaninda kendi görüsüm eger üstünde egreti durmuyorsa, akilli biriysen gecmisinle de bunu destekleyebiliyosan öyle git. güzel, pahali giyin. firma iyise elbette.

dandik firmaya, ya da üstünde egreti duran aksesuarlarla gitme bence.
  • serabetan  (26.01.13 23:49:01) 
www.victorinox.com

victorinox marka saatlere bak. özellikle active klasmanları süper, fiyatları da türkiye'de 600 tl. isviçre malı, el yapımı, dayanıklı.
  • thracian  (27.01.13 00:18:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.