[]

sanal sürücüden windows 7 yüklenir mi?

sorunun özeti başlıkta.

sorunun kendisi de şöyle:

laptop'ımın dvd sürücüsü verimli çalışmadığı ve elimde ne yazık ki 4 gb'lık bir usb stick olmadığı için windows 7'yi sanal sürücüden kurmak gibi bir karar aldım. windows xp içinde daemon'la kurulmuş bir sanal sürücüden yüklemeye başlasam bana problem yaşarmışım gibi geliyor ancak yine de bir sorayım dedim. hani belki olur.

 
yüklenir, paşalar gibi hem de ben öyle yükledim.
vista'yı da öyle yüklemiştim. no problem.

  • abtash  (14.01.09 09:32:35 ~ 09:40:04) 
şu adreste söylenenleri yaparak hard diskten de kurulum yapabilirsin.

www.mydigitallife.info

15. maddeyi yaptıktan sonra az bekle, heyecan yapma hemen gelmiyor install ekranı.


edit: mrtksn, birader gene mi sen??
  • emrag  (14.01.09 10:10:19 ~ 10:11:22) 
bir şey yapman gerekli değil, sen daemon üzerinden çalıştır yeter, kurdum diyorum yalan mı söyleyeceğim:)
@mrtksn daement. kuruluma başlarken gerekli. win7 içindekileri extract ediyor önemli olan da o zaten. yeniden açılıyor kurulum devam ediyor sorun yok.

edit: emrag alışacaksın, burası mrtksn'in mekan:) fena mı ücretsiz teknik destek işte.
  • abtash  (14.01.09 10:16:29 ~ 10:18:08) 
evet kurulabilir, ben de bu şekilde kurulmuş bir windows 7 üzerinden yazıyorum bunları.


  • opteron  (14.01.09 11:38:09) 
evet arkadaşlar oluyormuş. şu anda w7 ile yazıyorum bunları ancak sürücülerimin hiç birisini yüklememiş olmasını esefle kınıyorum.


  • co2s2  (14.01.09 14:54:12) 
şu an seven ile yazdığına göre en azından ethernet'ini tanımış sanırım. ha bir de nasıl bir sistemin var acaba? benim bütün driverları tanımıştı. update sorununu çözer sanırım.


  • abtash  (14.01.09 15:27:13 ~ 15:27:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.