[]

Almanyayı bilenler???

selam Almancılar,

Ben haziran sonunda kardesimi Almanya Siegene goturmeyi dusunuyorum ancak buldugum en uygun/yakın ucus gece 01*da Kölne , ancak o saatten Kolnden Siegene gecebilri miyiz bilmiyorum? Toplu tasıma var mıdır? biz muhatap bulabilir miyiz o saatte havaalnında yolculuk icin bilmiyorum.

oralardan bu konularda bilgi verebilecek olan var mı?

nihai olarak gidecegimiz sehir siegen ancak Koln uzerinden gece 1
den sonra gidecegiz?

tesekkurler
Ozcan

 
kölnden trenle siegen e geçebilirsiniz.

www.bahn.de

burdan tren saatlerine falan bakabilirsiniz.
  • c1b2k3  (26.01.13 12:44:20) 
almanya da toplu tasima yok kardesim fakat her saat bir tiren gidiyor köln den siegen e :) bende almanya da kaliom

abicim siegen de neyapcan orasi kücük sehir ?
  • samiabi19  (26.01.13 12:45:58) 
die bahn sayfasindan köln bohn flughafen aratmaniz lazim, gidis yeri icin de siegen.

reiseauskunft.bahn.de

trenler aktarmali buna dikkat etmeniz gerek.
  • aventura  (26.01.13 13:00:20 ~ 13:01:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.