[]

aras kargo vs yurtiçi kargo

oldum olası yurtiçi kargo ile çalışıyorum. sahibinden.com üzerinden bi ipad kılıfı alıyım dedim. 3 gündür kargo şubede ama hala getirmediler. yurtiçi kargo 2 gün sonra yola çıkmasına rağmen kargom elime ulaştı.

neyin peşinde olabilir bu aras kargo? yani nereye şikayet edebilirim?


 
varsa aras kargonun twitter veya facebook hesabına şikayetini ilet. genelde bu kanallar daha aktif takip edilir ve hızlı cevap donulur.

aynı şekilde musteri hizmetler de etkili olabilir ama diger iki kanal daha oncelıklıdır.
  • kennym  (26.01.13 11:38:40) 
twitterda çemkirince dönüyor yurtiçi kargocu. aras'ı bilmiyorum.


  • 9kuyruklukedi  (26.01.13 12:07:52) 
size bakan şube iyi çalışmıyordur. şikayet edebilir veya asgari ücretle günde 12 saat çalıştıkları için mazur görebilirsiniz. bizim de burdaki yurtiçi şubesi dandik ama adamlara kızamıyorum personel yok.


  • bihaber  (26.01.13 12:57:50) 
@bihaber bu kafaya sahip müşteriler oldukça bu firmalar da asgari ücrete 12 saat adam çalıştırır, hiç bir zaman da düzelmez. size elemanları şikayet edin demiyor kimse, aras kargoyu şikayet edin. kendi içlerinde hizmet kalitesini geliştirmek için neleri değiştirecekleri onlara kalmış.


  • winstoncash  (26.01.13 14:44:48) 
o da bir yaklaşım. ama hizmet kalitesinin nasıl yükseleceği belli; kalifiye eleman çalıştıracaksın ve daha fazla ödeyeceksin. bak bana bakan şube sabah 12'de açılıyor akşam 12'de kapanıyor. orda ben çalışsam ben de kasmam kendimi. firma zaten paketlerin ne zaman teslim edildiğini sistem üzerinden takip edebiliyor. umurlarında olsa niye bu paket üç gündür bekliyor diye takibini yaparlar.


edit: sabah 8 akşam 8
  • bihaber  (26.01.13 14:58:27 ~ 17:16:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.