[]

sesim çıkmıyor diye telefonu açmayan yarim

selam.
hemmen konuya giriyorum;
erkek arkadaşımla 6 aydır beraberiz ve bugüne kadar içime hiç kurt düşürmemişti. ayrı ama yakın şehirlerdeyiz, her hadta görüşürüz vs. iyi de anlaşırız, beni sevdiğini ilk hissetmeye başladığım günden beri aynı his devam ediyor du.
dün akşam bayaa hastaydı, doktora falan gitmez, kış geldiğinden beri bu 4. hastalığı. bense inadına en son doktora gideli bir 6 yıl oldu herhalde. o derece uzağım gripten bile.
her neyse bu benimkiyle gece yatmadan mesajlaştık, sabah mesaj atmış işe gitmemiş. gün içinde 3 4 kez mesajlaştık, ben yemekteyken aradım açmadı telefonu uyuyormuş, sonra da ben müsait değildim aradığında açamadım.
akşam aradım, açmadı. mesaj atmış, hiç sesim çıkmıyor, meşgule attım diye. dedim doktora git. gitmiyor. benimse aklım almıyor hiç sesinin çıkmamasını...
çok mu fesatım ya of :/

 
çok fesatsın.


  • cecilia  (25.01.13 23:01:37) 
yarın ara bakalım, bişeyler çeviriyorsa anlarsın diye umuyorum. ben olsam sesimin çıkmadığını dinletir öyle kapardım misal. ama herkes ben kadar pimpirikli değildir tabi.


  • only the strong survive  (25.01.13 23:10:28) 
sesim çıkmadığı zamanlarda sevdiğim o halimi duyup daha somut hissetmesin diye açmam ben de telefonu genelde.

yani evet, çok fesatsın.
  • mutevazi  (25.01.13 23:16:09) 
kendi kendini fitneleme çok deli grip var ortalıkta, ölsen hastaneye gidemiyorsun başımda şu an serumla merumla ayağa kalkıyorsun ancak. ayrıca evet çok fesatmışın düşününce bi daha anladım.


  • gudumlu anne terligi  (25.01.13 23:27:04) 
ailesi yanında olabilir. insan bazen sırf bişi anlatmak zorunda olmamak için telefonu açmıyor


  • amangidelimsıkıldım  (25.01.13 23:27:35) 
aldatıyor olabilir. içine kurt düşürmek gibi olmasın da.


  • durdenist  (25.01.13 23:34:54) 
Şu aşk meşk konulu duyurularda bazen o kadar eften püften şayler memleket meselesi gibi anlatılıyor ki.
Her şeyi bu kadar ciddiye alıp kafanıza takmayın. Ciddi şüphe olmadıkça sevdiğinizi darlamayın. Yaşanabilir biri olun ki başkalarıyla değil SİZİNLE yaşasınlar.

  • saatgeceninonikisi  (25.01.13 23:59:25) 
aynının daha beter versiyonu bana da oldu şüphelencek bişey yok konuşamayan adamı zorlayıp durmayın be


  • azofeifa  (26.01.13 00:32:02) 
kaç, kurtulsun çocuk.


  • sen git ben geliyorum  (26.01.13 00:40:27) 
boynuzlar hayırlı olsun. şaka çocuğum şaka. adam faranjit olmuş ağzını bile açamıyor işte.


  • mobilemob  (26.01.13 01:10:04) 
bunu söylemek istemezdim ama sevgilin biriyle nişanlanmış bile olabilir. kesin yani.


  • Wilhelm  (26.01.13 05:30:46) 
CSB diyorlar buna sanırım. Hadi git biraz dinlen şimdi.


  • ahmetcan44  (26.01.13 12:23:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.