Ülker'in bir korku duyuyor musun şeysinde gelen soruda çıktı. Bu adam ne yapıyordu diye soruyordu, görünce " anam işte o film" dedim.Kanal D'de sümsük korku filmleri kuşağında izlemiştim yıllar önce. Yandaki fotoğraf da filmden bir kare. Filmde dünya zombilerle, ya da onun gibi bişeylerle dolmuş çık
Ülker'in bir korku duyuyor musun şeysinde gelen soruda çıktı. Bu adam ne yapıyordu diye soruyordu, görünce " anam işte o film" dedim.
Kanal D'de sümsük korku filmleri kuşağında izlemiştim yıllar önce. Yandaki fotoğraf da filmden bir kare.
Filmde dünya zombilerle, ya da onun gibi bişeylerle dolmuş çıkmış, normal bir insan gördüklerinde anlayıp parmakla gösterip çığlık falan atıyorlar. Sonra o da yakalanıp zombilere katılıyor. Böyle şu yandaki adam da insan olarak kalmış, mücadele falan filan derken sonunda çaresiz o da öyle bir şeye dönüşüyor, bu da son sahneydi galiba. Zırva eski bir film. Nedir acaba bilen var mı dostlar?
Edit: Evet ben de göremedim ne yalan söyliyim. Şurdan şöyle zahmet olmazsa.
img178.imagevenue.com