[]

Acemi pipo içicisine tavsiyeler

Arkadaşlar dün akşam sarı yıldızlı bir şahin pipo aldım 45euro değerinde çok dandik bir şeyle başlamamamı önerdi işin ehlileri. Çok az bir süzme bal tabakası sürdükten sonra 3te1ini tütünle doldurup içtim arada söndü falan ama ben yılmayıp tekrar denedim. gece boyunca 4kez falan tütüp içtim. Okuduğuma göre pipoyu dinlendirmek gerekiyor bir süre. ben bu gün tekrar pipoyu yakmamalımıyım ? çok zararı olur mu ? heves ettim bayaa kursağımda kaldı. 2. pipo almak içinde bütçem yok. birde pipo günde 1 kez mi doldurulup içilir ikinci içim için tekrar dinlendirmek mi lazımdır ?




 
45 euro ne hacı, ben lületaşı bir pipo içiyorum, 25 tl'ye almıştım :)

Ben de birkaç ay önce başladım. Kendi kendime öğrendim. Youtube'da çok güzel Türkçe videolar var bak bir.

Ama ahşap pipolar günde bir kez içilir, en az bir gün de dinlendirilir diye biliyorum.
  • bigbadninca  (25.01.13 14:57:38) 
Baktım çoğuna az çok kaptım bir şeyler keyif alacak kadar içebiliyorum şu anda 10dakika falan yanar halde tutabiliyorum. ama işte ilk 10 içimde falan 3te 1 tütün doldurun dediler bu kez hemen bitiyor soğumasını bekleyip tekrar dolduruyorum. bunun pipoya kalıcı bir hasarı olur mu ondan korktum aslında az bir parada vermedim şimdilik başka bir pipo almam da mümkün değil.


  • sabor  (25.01.13 15:17:57) 
Sıcakken ağızlığı çıkarma soğumasını bekle,onun dışında çok çekip körükleme hem tadı acılaşır hem de ağacı yakabilirsin. Piponun bir hafta dinlendirilmesi lazım ama bu acı tat almaman için, ben çok özen göstermiyorum dinlendirme işine. Pipo içtiğinde pipo tütünün nemini içine hapseder,dinlendirmek te bu nemin kuruması için zaten. Düzgün içimde pipo sönmez zaten bekletirsen söner, bekletmediysen normal içtiysen ve söndüyse bir kere daha yak, daha sonra sönerse tekrar tekrar yakmanı tavsiye etmem tadı acılaşıyor.


  • zmr  (25.01.13 15:27:20) 
tavla biliyorsan haber eylede şöyle bir keyiflice karşılıklı tüttürelim bakalım :)


  • mehmet lutfi  (25.01.13 16:31:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.