[]

biri moral versin

Mühendislik okuyorum. Son senedeyim. 3 tane dersim bute kaldı, biri 1(puan) diğeri 2(iki) puan ile bir diğeri ise konularını bildiğim halde sınav içi beyin durması sebebiyle kaldı. Iki puanla kalan kolay bir ders, finali de kolaydı ama çalışmadım vsvs dramatik biçimde kaldım. Vizede 10^5 yerine 4 yapsam geçiyordum. Bir puanla kalan da 100/2 yerine kök2 yazmam yüzünden kaldı.
Okul, bölüm, bölümdekiler ve bilhassa hocalar çok sikik. Kurtulup gideyim surdan diyorum böyle yarrakliklar çıkıyor.
Odaklanip çalışamiyorum bu sebeplerden.
Bir de mezun olma, iş hayatı bok gibi diyen kesim var. Arada kalıyor insan

 
sondan 2. cümlede bahsettiğin kesimi dinle.


  • isildur  (25.01.13 14:12:35 ~ 14:12:41) 
O kesimi dinleme. He dersen ben para babasıyım, ömrüm boyunca da okurum koymaz bana, zaten kalmanı bile kafana takma. Ama iş hayatı ne kadar boktan olsa da eğer bundan kaçışın yoksa geç mezun olup kendine ek zorluklar çıkartma.


  • reyals  (25.01.13 14:30:02) 
gec mezun olmak guzel bisey degil haci abi, heleki muhendislik okuyorsan. 1 sene uzatmaktan bahsetmiyorum olur oyle seyler ama ozelde erken ise baslamanin etkisi cok.mesela ben komple gec kaldim 3 sene hazirlandim falan 26 yasinda mezun oldum. eger 2 yil once su andaki isime girseydim mevcut maasimin 1000 tl fazlasini aliyordum su anda muhtemelen birazda oyle bak olaya.


  • Golgi  (25.01.13 15:42:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.