[]

diş temizliği

daha diş temizleteli 1 ay oldu ama şimdiden bütün dişlerim sapsarı oldu. sigara kullanmıyorum ama çok çay içiyorum. böyle tavşan dişlerimde sarı sarı noktalar oldu çıkmıyor. her gün 2 kez fırçalıyorum ama bu çayın bıraktığı lekelerden kurtulamıyorum. çay içmeyi kesinlikle bırakamam, tek meşgalem çay zaten :( nolcak böyle?




 
dislerini daha sik fircalayacaksin, cayi azaltacaksin.
cayin sari leke yapmasi normal.

  • uyku semesi  (25.01.13 11:57:46) 
dis temizletmenin dis minesinde tahrise neden oldugu soylenir hep, o yuzden de cok gerekmedikce onerilmez (eskiden oyleydi, teknoloci degisti mi? ) cay olayi fenaymis, peki onun formatini degistirseniz? bitki caylari, yesil cay gibi.


  • freefroglet  (25.01.13 12:00:05) 
diş temizletme derken ; lazerle ya da kimyasallarla tedavi mi ?
yoksa sadece tartar temizliği mi ?
ödediğiniz ücret nedir?
ben lazerle yaptırdım. çay , kahve vs. günde min. 3-4 bardak içerim.
1 sene içinde hemen hemen eski rengine döndü.
  • cantstandya  (25.01.13 12:01:38) 
sabahları 5 bardak çay içiyorum. bazen akşamları da sıkılıyorum bi posta daha içiyorum.
pişlerimi poliklinikte ücretsiz temizletiyorum bembeyaz oluyor. tartar temizliği işte ama sarılık da gidiyo o nokta nokta sarı lekeler de gidiyo. çayı kesemem zaten rejim yapıyorum bütün gün ağzımı o oyalıyor:(
napcam ben yaa
  • neira  (25.01.13 12:26:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.