[]

Boksa gitsem nasıl olur ?

Antrenmanları nasıl, zevkli mi, kaç aya sokak kavgasında avantajlı duruma geliriz, nerde öğrenelim ne yapalım ?




 
vücut geliştir, kas yap. sokakta dövüşürken boks yapar gibi dövüşmüyosun ki amk. karga tulumba güreş, kafa, karışık bir şeyler oluyor. bokstaki gibi kurallı olsa boks yapmak mantıklı olurdu.


  • durdenist  (25.01.13 00:34:17) 
boks a mutlaka git hafız. ama bir ay git. belki daha az. zevkli değil. bulunduğun şehirdeki boks öğreten en pahalı yere git. ücreti aylık öde. 6 aylık falan ödeme yapma. 1 ay gideceğini söyleme. uzun süre devam edeceğini söyle.

sonra ilk taktikleri alınca bırak. yaniilk 1 aydan sonra yumruk yeyip duracaksın.

baktın yumruk yiyeceksin bırak kaç. bu dediğim kural sokak kavgalarında da geçerli. :)
  • mehmettt  (25.01.13 00:46:41) 
yanlış yoldasın dostum, felsefeyi kaptın mı sokakta kavga etmeyi falan düşünmezsin.


  • eyyorlamam bu gadar  (25.01.13 00:47:49) 
zevkli değil, yapma. vücut çalış daha iyi. ayrıca sokak kavgasına da bulaşma, ölüp gidiyonuz anneniz babanız ağlıyo arkanızdan.


  • nathanieltroy  (25.01.13 00:49:49) 
wing chun'a git herkesi alt edersin


  • memories  (25.01.13 00:51:01) 
@asgm güldürdün amk :)

bence de 1 ay git yumruk atmayı öğren başka bi sik yok zaten sonra al bi torba döv
  • fuzuli  (25.01.13 00:53:37) 
Bu sporla profesyonel anlamda ilgilenen arkadaslar alinmasın fakat boxtur, kickboxtur falan amator olan insanlara pek getiri saglamıyor bence. Dayaga bagısık hale geliyorsunuz. Sokakta bana ne faydası var diyorsanız elin oglu 2 vurunca yıkılacagınıza 4 vurunca yıkılıyorsunuz, sizin el de armut toplamıyorsa 2 tane de siz yapıstırırsınız artık.


  • salemtheservant  (25.01.13 02:02:31) 
Ben bi dönem baya araştırmıştım, boksör arkadaşlar da var. Onlardan duyduğum kadarıyla yukarıdaki cevapların hepsi yanlış.
1.si boks işlerinde bir ayda hiç bir şey öğrenemezsin. Daha doğrusu müsabık olana kadar hiç bir şey öğrenemezsin. Yine de 6 aylık çalışmanın hiç yoktan iyi olduğu söyleniyor.
2.si herhangi bir spora başladığın andan itibaren sokak kavgasında avantajlı duruma gelirsin. Hele ki bu dövüş sporuysa. youtube'da bi sürü örneği var: Boksör adama karga tulumba dalan adamlar.
  • nickini vermek istemeyen uye  (25.01.13 02:44:51) 
Git arap kesinlikle,kafan çalışıyosa bi günde bile bişeyler kaparsın,bi ayda cüssesi önemli değil sıradan bi adamı rahatlıkla patatez edersin,hele düzenli 6 ay yap beş kişiyi rahat alırsın.Ama mehmettt'in dediği gibi peşin 6 aylık para verme bazı insanların bünyesi kaldırmıyor pskilojik olarak sıkıntılı,bi günde bırakanlar var.


  • abuzittin  (25.01.13 08:26:48) 
benim bi arakadas burnunu kirdirmisti bu mantikla.


  • yirtik foto  (25.01.13 09:02:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.