[]

Ümraniye Çakmak Hüzme Havuzu

Çengelköy'de oturuyorum. Bana en yakın yüzme havuzu Çakmakta. Oraya başlamayı düşünüyorum. İşleyiş nasıl, havuzun durumu nasıl, ortamı nasıl? Gitmiş olan arkadaşlar cevap verebilirse çok sevinirim.


Ek: Bir de yüzme biliyorum. yüzme kursuna başlamayacağım sadece spor olsun diye haftada en az 3 gün yüzmek istiyorum böyle bir seçenek var mı ki? Spor AŞ'nin sayfasında kurs olarak geçiyor sadece.

 
sana yakın bir yerdeki bir spor salonunun havuzunu kullanmayı denesen ya? ya da okyanus'u deneyebilirsin. www.okyanusspor.com

hatta burhan felek'i deneyebilirsin. www.burhanfelekyuzmehavuzu.com

ama çakmaktakini kullanmanı tavsiye etmiyorum.
  • vampir akrep  (24.01.13 21:40:26) 
burhan felek çok pahalı.

okyanus sporu ilk defa duyuyorum. Eğer 12-6 aylık sınırsız üyelik fiyatını aylık taksitler halinde ödeyebileceksem fiyatı uygun.
  • hukkle  (24.01.13 21:52:02) 
okyanus çok pis ve hiç güzel bir yer değil.
burnumun dibinde olmasına rağmen gitmiyorum.
soyunma odaları vb. ayrı, ama havuzunun da temizliğinden emin olamadım.
  • blatta hiberna  (24.01.13 22:09:02) 
peki önerebileceğiniz başka yüzme havuzu var mı?


  • hukkle  (24.01.13 22:20:01) 
okyanus'un yakınında meritlife'ın spor salonu var.
hiç görmedim, ama daha lüks olduğunu sanıyorum.
isterseniz bir bakın.
şahsen görmediğim için bir şey diyemiyorum.
okyanus'tan iyidir ama herhalde.
  • blatta hiberna  (24.01.13 22:23:12) 
Meritlife a uyeydim 1-2 ay oncesine kadar. Havuzu kucuk ve klordan gozunu acamiyorsun. Ayrica cok bir kontrol yok, adam gym de calisip dus almadan terli terli havuza girebiliyor. Onu da tavsiye etmiyorum.

Ayrica sade havuz diye bir uyelikleri yoktu.
  • vampir akrep  (25.01.13 04:23:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.