[]

Nasıl Geniş Olunur?

Geniş kelimesiyle kafaya takmayan, panik olmayan, rahat ve umursamaz, "olur gider ya." şekli düşünceyi benimsemiş, uzun yaşayan, rahat insandan bahsediyorum.
Oradasınız biliyorum! Nasıl böyle oluyorsunuz? Stres size hiç uğramaz mı?
İnsanların düşüncelerini, "tam yapamadım ya..bak şimdi bi de düzgün olmazsa" hissini, ters gitmesin hiç bir şey paniğini nasıl hiç yaşamıyorsunuz?
Bu hali tavrı nasıl edinebiliyoruz yoksa böyle doğmuş olmamız mı gerekiyor?

 
öyle olunmaz öyle doğulur. aslında zamanla insan biraz yumuşuyor ama sizin istediğiniz gibi geniş olmak için genlerde gamsızlık olmalı bence


  • karbasan  (24.01.13 14:03:14) 
ben eskiden çok sıkıntı çektiğimden çok şeyi kafama taktığımdan herşey daha kötü oluyordu. bir yerden sonra umursamamaya başladım artık, sabrım bitmişti. hanibisöz var ya "gecenin en karanlık anı şafağa en yakın anıdır" he işte öyle oldu. çekebileceğimin, dayanabileceğimin en üst sınırını geçtikten sonra artık bıraktım.

olanları değiştiremeyeceğimi farkettim bir yerden sonra, herşeyi engelleyemeyeceğimi. nasılsa oluyor, canımı sıksam da sıkmasam da...


ha kolay olmadı tabi, herkes bu şekilde değişemez sanırım. neredeyse her konuda kendimi değiştirdim, 3-4 yıl önceki halimle adımdan başka ortak noktam kalmadı neredeyse.
  • ucan spagetticanavari  (24.01.13 14:12:47 ~ 14:13:05) 
Ben hayatımın ilk 20 senesinde tam anlattığın gibiydim. Hiç bir şeyi sallamazdım, stres olmazdım, çünkü her halükarda zaten 'çok iyi' yapıyordum önüme gelen her şeyi. Ama son birkaç senedir stres, kaygı aşırı derecede arttı bende, neden bilmiyorum.


  • roket adam  (24.01.13 14:18:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.