[]

Başkasının üzerine olan Avea hattı kendi üzerine almak

5-6 sene önce okulda dağıtılıyordu avea hat, ordan almıştım. doğal olarak hat benim üzerime değil şu anda. galiba o zaman dağıtan görevlinin adına. benim o görevliyi bulma gibi bi şansım yok.

geçen sene falan sorduğumda o kişinin de gelmesi gerektiğini söylemişlerdi, hattı kendi üzerime almak için.

Bi arkadaşatan duyduğuma göre bu sene alabiliyomuşuz yeni yasa çıktı falan dedi. biraz google ladım am sağlıklı bilgiye ulaşamadım. taahhüt falan verililyomuş diye duydum.

Hattı başkasının üzerine olupta, hattı kendi üzerine alan var mı? bunun için bi ücret ödeniyor mu aveada?

 
evet 1 temmuza kadar ücretsizdi. şu an en aşağı 55 60 tl olması lazım ve evet, hat sahibine ihtiyaç var. ücretsizken de vardı.


  • kenarortay  (24.01.13 12:50:46 ~ 12:53:31) 
hat sahibini tanımıyorsak bu hattı üzerimize almamaız imkansız o zaman.


  • contavolta  (24.01.13 14:10:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.