[]

Türk Dizilerinden Nefret Eden bir Ben mi varım?

Neden bilmiyorum ne zaman tv'de bir Türk dizisine rastgelsem tüylerim diken diken oluyor ve milyonlarca insanın nasıl da böyle dandik yapımlarının peşinde köle gibi dolandığını görünce içim nefretle doluyor. Aynı duyguları paylaşan var mı?




 
Herhangi bir televizyon dizisi için aynı düşünceleri paylaşıyorum.

Hatta Hollywood menşeili filmlerin ekserisini de buna dahil edebiliriz.

Nefret değil, üzüntü benimki.

Neyse, bugün 24 Ocak. Agresyona mahal vermeyeyim. Uğurlar olsun.
  • g man  (24.01.13 06:21:10) 
çoğunluk dediğin etkiyi yapsa da aslında öncesine kıyasla daha iyi kalitede diziler de var artık. kuzey güney mesela ortalamanın üstünde. yine muhteşem yüzyıl yine öyle ya da ne kadar çakma da olsa 20 dakika öyle. bir yaprak dökümü, bi akasya durağı bilemedin ağalı bilmemneli dizilerden iyiler. kısacası buna da şükür.


  • nunishuris  (24.01.13 07:06:20) 
bir de ben varım. hatta akşamları tv bile açmıyorum.


  • mavikalem  (24.01.13 07:09:43) 
televizyon izlemeye karşıyım.


  • Sosyal teokrat  (24.01.13 07:10:14) 
+1 diyeyim. Türk dizilerinden zaten nefret ederdim de artık holiwud saçmalıkları da canımı sıkıyor. Tüm filmlerle ilgili olarak benim anlamadığım arkadaş bir hikaye anlatacaksın illa araya bir aşk hikayesi koymak zorunda mısın, illa her dizide bir şaklaban da olmak zorunda mı? Eski Türk dizilerini hatırlıyorum da neymiş be diyorum bazen mesela çocukluğumdan aklımda kalan "Kavanozdaki Adam" diye bir dizi vardı, senaryosu özgündü, atmosferi müthişti bir de şimdiki dizilere, filmlere bak!


  • Tutkun  (24.01.13 07:26:06) 
Ben tv izlemiyorum böyle sıkıntılara çözüm olarak. Bolca da boş zaman yaratmış oldum kendime sırf bu yüzden en az 7-8 senedir. Takip ettiğim 1-2 hollywood dizisi var. Onlar da olmayınca seinfeld tekrarları ya da film izliyorum..


  • eleventh american esme has met  (24.01.13 07:51:21 ~ 07:51:48) 
evde iken tv açmıyorum hiç, günlerdir çalışmıyor.
türk dizileri bende sevmiyorum.

  • basond  (24.01.13 08:05:01) 
Karanlikta Kosanlar vardi zamaninda. Gayet iyi isker de yapildi turk tekevizyonlarinda. Ama su anda yayinlanan dizilerden ben de nefret istiyorum. Mantik ve cekim hatalariyla dolu, ki normalde anlamam boyle seylerden ama o kadar dikkat cekici ki..


  • nathanieltroy  (24.01.13 08:20:53) 
ben gayet izliyorum,
işler güçler
seksenler

hoş diziler, uzun mu uzun orası ayrı
  • Ramiegovic  (24.01.13 08:50:19) 
ben katlanamıyorum işin gerçeği. insanı bu kadar aptal yerine koymalarını sindiremiyorum bu yüzden nefret ediyorum. nefret etmemin diğer sebebi ise yapımcıların (yapımcı mı oluyor oyuncuları seçen tam bilmiyorum) ne kadar itici oyuncu varsa dizide oynatması. gerçek hayatta haberlerini takip etmediğim, ilgilenmediğim ve hatta gıcık sayılabilecek insanları dizilerde oynatıyorlar.


  • sane ego  (24.01.13 08:51:19) 
Hem de en derin duygularla... Hele ki bir yakınımı ziyârete gittiğimde muhakkak televizyonu açıp bu süprüntüleri izliyorlar-izletiyorlar ya deli oluyorum. Bu kadar boktan yapıtlar olamaz.


  • sorucu  (24.01.13 08:51:26) 
super baba
bizim evin halleri ve
bizimkiler disinda turk dizilerini sevmiyorum ben de.
  • ykyt  (24.01.13 08:52:14) 
Aahahaha ben de nefret etmiyorum ama asla tahammül edemiyorum. Geçenlerde hiç bir yerli dizinin hiçbir bölümünü izlemediğimi duyan iş arkadaşlarım bana inananamadı.Zaten tv de pek izlemiyorum.Eşim de izlemez allahtan. Hayır nasıl bir kafadır bu anlayan beri gelsin.


  • old possum  (24.01.13 12:44:10) 
bizde iyi diziler var ama yabanci dizi 45 dakka cekiliyor bunu unutma


  • mazungu  (24.01.13 13:36:53) 
bir sen yoksun, ben de varım.


  • sane ego  (20.10.13 19:23:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.