[]

Nefes alan insanlar arıyorum. Birkaç sorum olacak.

******************************************************************************************

ACİL ÖM PLS. Çünkü sorularım o kadar önemli ki kesinlikle kattiyen buradan yazamam. Zira buradan yazarsam, sorunun kendisi ortaya çıkar. Sıkıntı yaşarım. Gelen cevaptaki inanılmaz bilgileri herkesle paylaşmış olurum. Halbuki amacım, bilgiyi sadece kendime edinmek, diğerlerinin öğrenmesine izin vermemek, böylece git gide herkesten daha iyi olup, sivrilip, herkesi geçmek, dünyaya hakim olmak. Zaten kimse ÖM atmayınca bu sefer açık açık duyuru açmak zorunda kalıyorum, kıl oluyorum o duruma. En birinci ben olmalıyım.

Tipleri hakkında ne düşünüyorsunuz sevgili nefes alan insanlar?

 
ben bu seferlik iyi niyetli yaklaştım. hadi hayırlısı bakalım neymiş dedim. ama saçmalık,burası duyuru sitesi..


  • bir ileti paylastim  (24.01.13 00:22:32) 
yaklaşık çeyrek asırdır nefes alıyorum ama bazen çok sık alıyorum, sorun olur mu? bana sorarsan msg pls. sakın burdan yazma.


  • hope ender  (24.01.13 00:23:25) 
Bildiğim, yardımcı olabileceğim bir durumsa bile asla yardımcı olmuyorum. Hatta üşenmesem bilerek yanlış yönlendireceğim o derece. Yalnız tik atacaksan buraya atma, özelden "tik attım" yaz; hatta duyuruyu da sil. Herşey özelde kalsın.


  • homo sapiens gotgobekus  (24.01.13 00:24:21 ~ 00:29:11) 
"hakkında ne düşünüyorsunuz sevgili nefes alan insanlar?"
-salak olduklarini. boyle duyuru acanlarin cogu dunyadaki herkesin kendisine calismasi gerektigini dusunuyor heralde. derdin varsa sor iste. ne amk "x olan var mi, varsa bana mesaj atsin" muhabbeti. sorunu olan, yardim arayan sensin. millet neden senin sorunun icin ekstra ozel muamele yapmak zorunda istesin ki? ayrica durumun cok ozelse eger burada ne isin var yani?

  • tdl  (24.01.13 01:44:56) 
evet, buyrun? ben de o tiplerden biriyim. internete heyecan aradığım için giriyorum ve gizli işler çevirmeye bayılıyorum.


  • mehmettt  (24.01.13 04:24:01) 
benim de hoşuma gitmiyor. eğer mevzu özel bir şey değilse, başkalarının bilmesinin istenmediği bir durum ise, kişinin kimliği açığa çıkacaksa falan anlarım da "mali müşavir varsa özel mesaj atabilir mi pls bir sorum olacak" nedir arkadaş. mali müşavire özel ne sorabilirsin ki. mesaj atıyorsun adam bilmemneyin vergisi nasıl hesaplanır, brüt maaştan net maaş nasıl hesaplanır onu soruyor mesela. e açıktan sorsana bunu, ben de altına cevap yazayım, dursun orada.başka ihtiyacı olan da okusun.

hadi bilinmesini istemediğin özel bir durumun vardır, özelden konuşmak istersin anlarım.
  • kibritsuyu  (24.01.13 09:37:03) 
Yasaklasınlar şu olayı ya. Kıl oluyorum valla.

O değil de ciddi ciddi mesaj atan arkadaşlara da teşekkür ederim :)
  • roket adam  (24.01.13 14:05:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.