[]

çok küfür etmek

ama, uçana kaçana böyle bazı zaman..

rahmetli dedem de çok küfür ederdi, genetik bişey sanırım. olduk olmadık yerlerde de ağzımdan kaçıyor bazen. herkesin söylediği şeyler değil genelde, ama 3-5 kalıbım var. sinirlendiğim-hoşlanmadığım şeylere küfür ediyorum. kendimi durduracak değilim diyorum, durdurmam gerekebiliyor. yalnızken de yine sesli küfür ediyorum. bu olaydan muzdarip olup kurtulan var mı?


 
Müzdaripim ama kurtulmuyorum. İnsanların yüzde 90 ının gerçek manada degeri yok.


  • kokhucre  (23.01.13 23:11:26) 
asla küfür etmemen gereken bi ortamda edersen çok zor durumda kalırsın.ben de küfür ediyorum ama çok çok seyrek,müptelası değilim :)


  • rock n roll  (23.01.13 23:13:15) 
Bende çalıştığım ortamda çok fazla etmeye başladım. Buda dışarıya yansımaya başladı.
Şimdi kendi kendimi tenkit ediyorum sürekli.
Biraz azalmaya başladı gibi.
  • quaker  (23.01.13 23:13:57 ~ 23:17:06) 
ben de kendimi zor dizginliyorum ama çok sinirlenirsem kafayı hafif yana çevirip başka şeylere bakarak yarım ağız bi şekilde "amına koduğumun çocuğu" diyorum. çok rahatlatıyor bu beni.


  • kotu amacli yazar hesabi  (23.01.13 23:26:42) 
ben de ediyorum. kufur eden adam samimidir. durma, devam et.


  • lorenzen  (23.01.13 23:37:46) 
hiç geri vitesin olmasın, kay herkese ve her şeye.


  • not for sale  (23.01.13 23:53:51) 
ben kurtulanı görmedim


  • cetoxim  (24.01.13 02:01:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.