[]

Evkur'a kalmak istemiyorum.

Selam ekönömistler.

10.000 liralık ev eşyası alacağım, yeni evim için.

standart mağazalar en fazla 10 taksit yapıyor senetli, o da ayda 1000 liraya geliyor ve beni zorlar.

büyük mağazalar (ikea falan) kredi kartına taksit yapıyor ve benim kredi kartım yok.

kara listede olduğum için kart da kredi de vermiyor bankalar.

mecburen böyle uzun vadeli taksit yapan ve faiz alan bir işletmeden eşya alacağım ama evkura sözlükten baktım maşallah tek bi olumlu yorum yok.

bu şekilde hizmet veren başka bir mağaza biliyor musunuz ya da alternatif fikriniz var mı? 30-40 güne ev bitecek ve taşınmam gerek.

not: istanbul

sevgiler.

 
eşin kredi alsın.


  • ravenudon  (23.01.13 15:20:04) 
:) bekarım.
anne-baba-eş-dost hepsi kendi derdinde, onlardan da böyle bir şey isteyebileceğimi sanmıyorum :\

  • sakingitarist  (23.01.13 15:23:52) 
evkur'dan bilgisayar aldım benzer bir durumdayken
evet, aslında bayağı daha pahalı ama zaten son seçenek. Her ay düzgün bir şekilde ödemesini yapınca sorun falan çıkmadı.
Yalnız şöyle bir şey var, mobilya alacaksan inanılmaz zevksiz ürünler maalesef var.

edit: Kadıköy'de boğadan iskeleye inerken evkur benzeri 1-2 yer daha var. Evkur da var, o yüzden karşılaştırma yapabilirsin.
  • whoosie  (23.01.13 15:24:58 ~ 15:25:51) 
10.000 lira diye kendini şartlayıp kendi kendini çıkmaza sokmuşsun. 2. el 2/3 bin liraya ev döşersin. paran olunca sıfırıyla değiştirirsin.


  • dokunmakalbime  (23.01.13 15:27:46) 
Evlisin diye bu cevabı yazmadım ama bekarmışsın. Parça parça spotçulardan ya da standart mağazalardan kurabilirsin. Bir an önce hepsini almak durumunda mısın?

Kredi kartı olayına eş dost dışında malesef çözüm yok.
  • reyals  (23.01.13 15:29:11) 
sizin orası neresi @Johnricksen?


  • sakingitarist  (23.01.13 15:35:38) 
behamo diye bir mağaza var, orası evkur'dan daha uygun.


  • bayankus  (23.01.13 15:39:38) 
Bir an önce evi düzüp içine geçmek istiyorum zira neyi eksik bırakırsam biliyorum ki öyle kalır o aylarca.

2. el olayına giremem, başak burcu pimpirikli bi adamım ben. hep bi tedirgin olurum o eşyaları kullanırken.

bankacı var mı buralarda? kara listede olmama rağmen ev ipoteği ile kredi alma şansım yok mudur? koca evim var adamlar 10bin lira vermiyor :(
  • sakingitarist  (23.01.13 15:42:37) 
Aman abi ne yapıyorsun sen???

10.000 liralık eşya için koca eve ipotek mi yaptırılır? aman ha ikrazatçıymış, tefeciymiş bü tür kişilerden uzak dur. bankanın ipoteğe rağmen kredi vereceğini sanmıyorum, kara listedeyim demişsin.

aslında kara liste olayını biraz açıklarsan, belki nasıl kredi kullanabileceğin konusunda yardımcı olabiliriz.
  • d k a  (24.01.13 03:10:17) 
dallama fransızların krediver diye türkiye'de bir markaları var. bunlar genelde kredi skoru düşük kişilere kredi veriyorlar tabii ki, piyasa rayicinin üstünde. şu an piyasada en kolay krediyi veren banka bunlar...


  • d k a  (24.01.13 03:17:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.