[]

Bakımlı duyuru kızları ve erkekleri inin bakim (siyah nokta)

Bu aralar burnumun üzeri siyah noktalarla doldu foto cekinirken dahi belli oluyor deyim siz anlayın. Şu clean&clearın losyon ve toniğinden aldım bi cacık çıkmadı ya ürünler tırt ya benm siyah noktalar kronikleşti.buna bir çözüm ne olur?bulunduğum yerde erkeklere özel bakım yerleri güzellik salonları da yokki evde uygulamalık bişeyler var mı kolay temin edilebilen? Milletin burnuna bakıyorum cildi kaymak gibi benim burun resmen siyah kraterlerle dolu. Biraz takıntı yapmaya başladım sanıyorum fondöten kullandırtmayın bana bu yaştan sonra pls bi el atın arkadaşınıza ;) nickaltı atacam kesin çözümlere hehe




 
Tam size göre cevap şudur;
www.ilacpedia.com

eczaneden alıyorsunuz çok ekonomik akşam yatarken sürün, sabaha kadar dursun, 1 hafta - 10 günde siyah noktalar kalmaz.
  • trinity trinity  (23.01.13 13:53:07) 
clean&clear kullanmayın zaten, daha çok çıkartıyor. siyah nokta bandı kullanabilirsiniz. eczanelerde de mevcuttur.


  • la femme de turc  (23.01.13 13:59:35) 
şu duyuru ve altındaki video işine yarayabilir kanımca

www.eksiduyuru.com
  • in vino veritas  (23.01.13 14:01:14) 
yağlı ciltler için yüz yıkama jeli alıp sabah akşam bunla yıkıyorsun yüzünü. banyodan sonra da gözenekler açılmışken bir peeling alıp onu uyguluyorsun. hafta3 kere falan.

bioderma sebium yüz yıkama jeli ve bioderma sebium exfoliating gel uygun olur.
  • merena  (23.01.13 14:09:30) 
ağda yap burnunun üstüne hiçbir şeyin kalmaz.

şaka yapmıyorum.
  • ceska  (23.01.13 16:32:44) 
@ceska ağdayı nasıl yapacağız burun üstüne? İlk kez duydum da


  • apathetic  (23.01.13 16:51:46) 
baya bildiğin ağdayı ısıtıp burnuna sürüyorsun ağda kağıdını yapıştırıp hızlıca çekiyorsun. tek seferde garantili sonuç.


  • ceska  (24.01.13 10:39:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.