[]

kedinin tesla olması

hayvan sapıttı. kucaktan inerken, hızlı sürtünüp geçerken falan çatır çatır çarpıyor. az buz da değil baya hissedilecek derecede.

üstümde polar var işte yün naylon elektrik yapar ama 3 ay önce de giyerdim evde bunu eskiden yoktu bi çarpma durumu. 1 aydır tesla halinde kedi.

yaşamış olan var mı önceden. nedendir?

 
kediyi topraklayın.


  • neronas  (13.01.09 01:03:09) 
Kisin havadaki nem orani azalinca statik elektrikle carpilma olaylari artar. Hele hele bir de kasten polar giyiyorsan...


  • wpi  (13.01.09 08:20:56) 
ahahaha, baslik mukemmel.

ben de ara sira ibnelik olsun diye, kedimin sirtina elimi surtup surtup burnuna bosaltirdim statik elektrigi. hayvan bi sure sonra statik bagimlisi olmustu. surtunup duruyodu battaniyelere. :)
  • osuruklu  (13.01.09 08:25:41) 
bağlantıları kontrol edin. ve evet topraklayın. sorun devam ediyorsa kedinizi değiştirin.

(neronas allah da seni güldürsün)
  • elcezire exclusive  (13.01.09 22:08:46) 
kaloriferin aşırı yanmaya başlaması ile olayın başlangıcı paralel. yani en akla yapkını nemsizzlik.
bi de polar sweatin altına kış şartları dolayısı ile naylon eşofman da çektim. uzaktan ampul yakıyoruz.

teşekkürler fikirler için.
  • dorian greyfurt  (13.01.09 22:15:16) 
bizim evde de aynı çatır çutur sesler oluyor kedileri yattıkları yerden kaldırırken vs , bahar başlayınca geçiyor.


  • playdead  (14.01.09 00:30:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.