Giriş
(3)

Laptop klavye tuslari calismiyor

peperuhi
Arkadaşlar klavyenin üstündeki *qwe nin üstündeki* 1234789 çalışmıyor.. Tuşların temizlenmesi çare olmadı.. Sorun ne olabilir? Yardımlarınızı bekliyorum. Canınızı yerim. *sorun numlock değil. alet dell laptop. ben pek anlamam ama anlayana büyük saygı ve sevgi duyarım.
Arkadaşlar klavyenin üstündeki *qwe nin üstündeki* 1234789 çalışmıyor.. Tuşların temizlenmesi çare olmadı.. Sorun ne olabilir? Yardımlarınızı bekliyorum. Canınızı yerim.

*sorun numlock değil. alet dell laptop. ben pek anlamam ama anlayana büyük saygı ve sevgi duyarım.
0
peperuhi
(22.01.13)
Klavyeyi tutan bir kapak içinde de vidalar vardır. Klavyeden laptop'a giren şerit şeklinde bir kablo ve o şeridin laptopa girdiği bir alan var. Orası oksitlenince ya da gevşeyince bazı tuşların çalışma sorunu olabiliyor. FFırçayla temizleyerek ve yerine iyice oturtarak yeniden deneyin. Yine olmazsa marka modele göre klavye sipariş edip klavyenizi değiştirirsiniz. Zaten az önceki işlem için açtığınızda klavyesini kendinizin kolayca değiştirebileceğini görürsünüz.

dipnot : Umarım laptop üreticisi bu modelde klavyeye ulaşmayı alengirli yapmamıştır da rezil olmayız.
0
carpenoctem
(22.01.13)
sorun kirden değil. fn f11 yöntemi gibi bir şey söylendi. ama o da tutmuyor. klavye ayarından bir şey olması lazım. imiş. yok mudur bunun ctrl alt gibi tuşlarla halledilen bir formülü?
0
🌸peperuhi
(23.01.13)
sıralı değilse ya da full numaralar vs. değilse yanmıştır. hp'nin de bi serisinde öyle bir sorun varmış 2 ay sonra ısınmadan çoğu tuş kullanılmaz oldu.
0
hayal fazlasi
(23.01.13)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.