[]

Kariyer

Haziranda mezun oldum, eylül gibi bir işe girip aralıkta istifa ettim. Daha askerliği yapmadığımdan iş olanakları çok zayıf. Evde oturuyorum yaklaşık 2 aydır. Yarın için uluslararası bir firma stajyer mülakatı için çağırdı. Sizce gideyim mi? Mezun olup, bir yerde çalışmış adamın cv sinde tekrar staj abuk olmaz mı?




 
abuk olur evet.


  • hope ender  (22.01.13 21:18:21) 
Maddi imkanların elveriyorsa ve firmada kendin açından gelecek görüyorsan gitmelisin.


  • reyals  (22.01.13 21:19:11 ~ 21:28:29) 
Firmasina gore degisir. Kimi uluslararasi firmalar full time stajyer alip yeni mezun muhendisten fazla maas ve sorumluluk veriyorlar. Genelde permanent employee head count'lari olmadigindan bu sekilde baslatip sonra full time'a ceviriyorlar.


  • crown  (22.01.13 21:22:22) 
staja kabul edilirsen belki senden memnun kalırlar ve iş teklif ederler sonrasında. neden olmasın? evde oturmaktan iyidir. deneyim deneyimdir.


  • nathanieltroy  (22.01.13 21:28:03) 
boş durmandan daha iyidir. hem maaşlı stajdı firma o şekilde istihdam ediyormuş der geçersin soran olursa. (veya hiç yazma cv'ne)


  • bihaber  (22.01.13 22:07:58 ~ 22:08:23) 
crown bahsetmis, bazi sirketlerin mezuniyet sonrasi staja almak gibi gelenekleri olabiliyor, hatta bu sirada normal calisanlarla ayni haklara sahip oluyor her iki tarafta biliyo bu durumda baska is yerine o sirkette stajyer olmak ayni sey hatta daha prestijli.

kisaca abuk olmaz, firma ismine ve kisinin orda alacagi tecrübelere bagli.
  • serabetan  (22.01.13 22:55:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.