[]

disneyland- yetişkinler için

disneyland a gitmiş olanlar; koca koca adamların binip eğlenceği,hızlı roller coaster dır, böyle theme parklardaki gibi yukarı çıkmalı,birden düşmeli şeylerdir,korku tüneli vari şeylerdir..

neler önerirsiniz koca adamlar için?


 
Girişte verilen haritada türlerine göre sıralanıyor aktiviteler. Her parkta aynı şey olmadığından isim vermek zor ancak haritada görürsün rahatlıkla.


  • cakabo  (22.01.13 12:22:59) 
space mountain, aerosmith hatta bütün roller coasterlar eğlenceli bence.
düşmeli falan da twiligtzone otel asansörü temalı bi mevzu vardı da zaten gidince 10 dakikada etrafa bi göz atıp anlayabilirsin koca adama uygunluğunu.
sırada beklemiyosun zaten ilgini çekenlerden randevu alıyosun, belirtilen saatte orda oluyosun falan.

edit: cakabo haklı disney var, disney var. benim cevabım hayli parizyendir.
  • arakhna  (22.01.13 12:23:33 ~ 12:36:09) 
paris içinse bu soru Asterix diyorum. biz disneylandda karar kılmıştık o kadar cesur diiliz diye ama...


  • aeroflot  (22.01.13 13:46:50) 
roller coaster'ların hepsi zaten koca koca adamlar için, hepsinde adrenalin yüksek/korkunç.


  • secilmis uye  (22.01.13 14:58:08) 
gidip orada karar verme gibi bir durum szö konusu değil ama, türkiyedeyken herşeyi ayarlamış olmam lazım


  • limonlufiruze  (22.01.13 16:04:09) 
international.disneylandparis.com

Buradan herşeyi inceleyebilirsin.
Bir de tik atarsan tam süper olacak.
  • cakabo  (22.01.13 19:37:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.