[]

Göz altı morluklarına ne yapılabilir?

Gözlerimin altı feci şekilde morarıyor.daha doğrusu o dönemdeki uykusuzluk/alkol/stres oranlarına göre açık kahverenginden mora doğru renk değiştiriyor.normalde kafama takmam ama son zamanlarda kardeş fazla cigara içmek iktidarsızlık yapıyomuş sende içme fazla şu tipine bak diyenler felan türedi ki ben normal sigara dahi içmeyen biriyim.bu olay yeni değil uzun zamandır var.hatta daha az olsada annemde de var.nette bi kaç yere baktım en iyi çözüm lazer tedavidir demişler ama ugraşamam tedaviyle.basit yöntemler varmıdır tavsiye ettiğiniz.patlıcanı dilimle koy gözlerine felan tadında.




 
pamugu caya batir, gozlerini kapatip cayli pamugu gozlerine koy, dinlen

edit: osurulu iyi hatirlatti, cayin ilik olmasi gerekiyor:)
  • ermanen  (12.01.09 18:17:33 ~ 18:37:43) 
ilimis poset caylari goze bastirmanin faydali oldugunu duymustum.


  • osuruklu  (12.01.09 18:28:06 ~ 18:28:28) 
aşırı kansızlıktan da olabileceğini duymuştum. Eğer yorgunluk ve halsizlik gibi şikayetlerin de varsa bir kan testi yaptırmakta fayda var.


  • yellow brick road  (12.01.09 18:58:51) 
göz altı morluğu kapatıcıları var veya tam ismini bilmediğim o malzeme işte. herhangi bir kozmetikçiye başvurursan kolaylıkla satın alabilir ve mutlu mesut yaşantına devam edebilirsin.


  • fempusay  (12.01.09 20:05:26) 
sağolun dostlar ılık çay denemeye başlıycam hemen.
@fempusay öle kapatıcı felan delikanlıyı bozar bi gören anlayan felan olur karizmayı çizdiririz sonra :)
@sleep may be the enemy yosun yağını not aldım ilk fırsatta soracam aktarlara
  • genc irisi  (12.01.09 20:39:16) 
(git: 15908)


  • ainothia  (13.01.09 00:02:31) 
genetikse hiç bişey yapılamaz :) kendimden biliyorum cocuklugumdan beri farklı renkte göz altlarım. ama yorgunlukta daha da artıyor o zaman da kivi koyacaksınız efendim. suna dumankaya mı ne oyle bi kadından öğrenip denedim işe yarıyor. kiviyi dilimleyip koyun bekletin biraz. bi de aynı zamanda şişlik falan da oluyorsa ona da çiğ patates koyacaksınız.


  • likeinme  (13.01.09 06:17:36) 
hemoroid kremi göz altı torbalanması için yanlışlık olmasın.


  • likeinme  (13.01.09 14:03:36) 
sağolun dostlar nette aramıştım ama asıl duyuruda aramayı unutmuşuz.hemoroid kreminide fi filmde görmüştüm bende hakkaten gerçekte süren varmı ya :)


  • genc irisi  (13.01.09 17:06:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.