[]

Ultrabook tavsiyesi

Eşim kullanacak, arada işe taşıyacak falan o yüzden ultrabook bakıyoruz. Arada açar oyun oynar diye de ekran kartı düzgün olsun istiyorum. O sebeple şunu buldum:

www.vatanbilgisayar.com

Nasıldır tavsiye eder misiniz?

Teşekkürler

 
hp kişisel bilgisayarlarda çok çok bozdu, sürekli bozuluyor, sonradan başınızın ağrıması kuvvetle muhtemel.

ultrabook istiyorsanız illa dell xps 13 serisini önerebilirim. nispeten daha pahalı ama kalitesiyle ve garanti hizmetiyle kendini belli ediyor. vatanın sitesinde göremedim yalnız, bir sormak lazım...
  • loveinaflipbook  (22.01.13 10:10:54) 
Ben kişisel olarak Dell ya da Lenovo taraftarıyım lakin ürün çeşitliliği konusunda büyük sıkıntı içerisindeler. Türkiye'de bulmak zor.

Xps 13'e baktım intel hd 3000 diyor ekran kartı olarak.
  • harmonikhakaret  (22.01.13 10:15:33) 
acer aspire s3 kullanıyorum baya baya memnunum.


  • c1b2k3  (22.01.13 10:16:00) 
evet onu atlamışım, bu durumda xps 14, 14z veya 15z ultrabooklara bakabilirsiniz. bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama o modellerde ayrı grafik hafızalı modeller mevcut.


  • loveinaflipbook  (22.01.13 10:22:29) 
asus zenbooklar pahalı gelmezse olaiblir. pahalı gelirse yine asus vivobook'lar var ki dokunmatik ekran. çok beğendim ben. yanlız aklınzda olsun. kesinlikle upgrade imkanı yok (donanım) ramler bile onboard. fakat bence fiyat performans oranı çok iyi.


  • ben smyrna  (22.01.13 10:30:00) 
oyundan kasıt nedir hangi oyunlar mesela?


  • pluto the planet  (22.01.13 10:31:58) 
Bütçe 2000 lira civarında. Oyun olarak net konuşamayacağım. Şuan oynadığı bir şey yok çünkü. Zamanında monkey island ları simsleri oynamışlığı var. Bir de arada Dota. Ne bileyim şimdi Dota 2 oynayabilir belki mesela.


  • harmonikhakaret  (22.01.13 10:46:03) 
Valla 4-5 yıldır Hp'nin notebook unu kullanıyorum format dahi atmamam gerekmedi. Sizin modelde özellikleri bakımından güzel bir model 3.nesil bir işlemci kullanıyor, gönderdiğiniz linkte altta özellikleri okuyunca beast audio olması ve 8 saat kullanılabilir olması, protectsmart ile harddiskin kendini korumaya alması bence fiyat performans açısından alınabilir olarak gözüküyor. Unutmadan piayasadaki hiçbir marka kendisini bozmaz aksine iyileştirir, malum teknoloji gelişiyor, o ilerlerken geri gitmek diyalektiğe aykırı. Bu bütün markalar için geçerli.


  • Asicanavar  (22.01.13 11:17:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.