[]

Lig tv nin geleceği?

Merhabayın duyuru ahalisi.
2015 te Diguturk un Süper Lig yayın hakkı sona eriyor.
Sizce yenı ıhalede yıne Digiturk alır mı yoksa Türk Telekom yada başka bi firmamı kazanır ıhaleyı?


 
Türk telekomun ilk ihalede pek şansı yoktu platform olarak gelişmediği için ama şimdi tivibu var ayrıca show tv borç batağında. O yüzden telekom atağa kalkacaktır.


  • bgraydin  (21.01.13 22:51:59) 
merhemt emin karamehmet aynı zamanda iddia nın da sahibi. trt bu kadar çok maddi kaynak sağlayınca show tv devreye girmedi ama o da bir kenarda. bu biraz paslaşmalı bir iş. aynı zamanda turkcell de var. şimdi bile herkeste akıllı telefon varken 4 yıl sonra ne hale gelir kimbilir. fakat show tv nin durumu pek iyi değil. turkcell de hisselerin çoğu kaybedilmişti zaten. bu kartel bozulabilir.


  • sparkle kiddle  (21.01.13 22:53:46) 
Şu an ödenen paraların ne kadar yüksek olduğu ortada zaten, futbolumuz bir balondan ibaret aslında. Kim alır bilmem ama bu kadar yükselmez umarım gelecek ihalede. Yalnız şu özet sıkıntısına bir çözüm bulsunlar.

@sparkle kiddle
Karamehmet İddaa'nın sahibi değil. İddaa'nın sahibi Spor Toto'dur. İşletmesi ise Inteltek adlı şirkete aittir. Bu şirketin hisseleri de %55 Karamehmet'te, %45 Intralot adlı şirkette. Intralot da Sokratis Kokkalis'in sahip olduğu hayvani Intracom'a bağlı.
  • thor odinsson  (22.01.13 00:25:53) 
@thor odinsson spk'da ya da borsa da çalışmıyorum çalışıyor olsam da hisse payı bilgisi vermiyorum. kartelden bahsediyorum. sonuçta karamehmet'in. zaten doğan alabilse idi d smart ta olurdu lig şu an.
mesela aynı "holding" sistemi içinde inteltek aslında turkcell dir.
böyle şeyler işte. zenginin malını anlatırken parmaklarım ağrıdı (:
  • sparkle kiddle  (22.01.13 01:35:22) 
kesinlikle digi devam eder hakediyorlar da, yatırımın allah'ını yaptı adamlar. işlerini iyi yapıyorlar kim ne derse desin. başa çıkamazlar.


  • patos64  (22.01.13 06:50:51) 
@thor ligtv hd kalitesinde özet yayını kendi websitesinde veriyor.


  • cantstandya  (22.01.13 09:04:56) 
@sparkle kiddle
Merak etmeyin anladım demek istediğinizi. Sadece iddaa'nın tüm gelirleri memo'ya gitmiyor demek istemiştim, ama yine de azımsanmayacak bir oran tabii ki. Zenginlerin malları onlardan çok bizi uğraştırıyor zaten :P

@cantstandya
Lig TV kendi sitesinde veriyor ama TRT dışında hiçbir kanalda özet görüntüler yok. TRT olmasa onları da izleyemeyecek insanlar (Internet opsiyonunun olmadığını düşünelim). Özet görüntülerin fiyatları çok uçuk.
  • thor odinsson  (22.01.13 22:58:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.