[]

Kredi Kartı Sorularıma cevap..

Sevgili Tebler, Bonuslar;

Kredi kart Limitinin sonuna geldim, malumunuz ay sonu bir de..2 basit sorum olacak..

1. Hesap kesim tarihi 22 ocak salı (yarın), asgarisi de 200 tl. bir de yarın ve diğer gün de faturaların son günü..

tek seferde hem asgariyi ödeyip kurtulmak, hem kartta yer açmak, hem de bu açılan yerle faturaları yatırmam gerekiyor yarın..

yarın sabahtan 200 tl yatırsam hem bu asgariyi ödeyip kurtulup, hem de kartta yer açar mıyım ki, yoksa çarşamba günü mü karta para yatırmam gerekir bunun için?

2. bir haftadır limitimi arttırın diye aradım, internet şubesinden not bıraktım ama arayan soran yok. 2 sene öncesinin 1000 tl limitiyle bir ayı çevirmeye çalışıyorum resmen..çalışıyorum da..alt tarafı 2000 tl olsun dedim limit..çok şey mi istedim?

 
yatirdigin kadar limit acilir. son odeme tarihinden sonra ise odenmemis miktar icin faiz islemeye baslar.


  • she was my baby  (21.01.13 22:14:54) 
demek istediğim hesap kesim günü yatırdığım para asgari yerine geçer mi?

yoksa yarın o 200 tl yi yatırırsam, sonra asgari için bir 200 tl daha yatırmam gerekir mi?

ilk günden hiç yatırmadığımdan prosedürden bihaberim:)
  • su olsam ates olsam  (21.01.13 22:21:34) 
gecer gecer, asgari miktari belirtilmis vs. normal para yatiriyorsunuz iste o miktarin ustunde.


  • she was my baby  (21.01.13 22:29:44) 
22 ocak gecesi saat 23.59da keser hesabı. dediğin şey olmuyo yani. 200 yatırıp iş görüp 10 gün sonra bi daha 200 yatırman gerekir.
hesap kesimi 21i olsaydı senin plan tıkırdardı.

çok şey istemişsin, %100 artırım kolay kolay olmuyo ki.
  • njtbcrn  (22.01.13 01:34:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.