[]

Ben bir halt ettim, Office 2010'u nasıl ingilizceye geri döndürürüm?

Merhabalar,

MS Office 2010'da sözcük denetimi yapayım da, arada sırada yüklemsiz cümle kurduğumda göstersin diye Türkçe language pack yüklemiş idim. Fakat bu meret Access, Excel filan diğer herşeyin dilini de Türkçe yaptı, Excel'de kullanmaya alıştığım o kadar formulü geçersiz kıldı. Excel cahili gibi kaldım ortada.

Şimdi mümkünse MS Word Türkçe, MS Excel ingilizce kalsın istiyorum. Böyle bir şey mümkün müdür? Eğer mümkün değilse ben bu Türkçe language packten nasıl tekrar İngilizceye dönebilirim?

Yanıtı iki saat internetten aramaya üşendim gerçekten. Belki duyuruda benzer bir deneyim yaşayan olmuştur diye umutluyum.

Çok teşekkürler şimdiden.

PS: İşi görülünce açtığı duyuruyu silenlerden veya doğru cevabı tiksiz bırakanlardan değiliz.

 
uninstall et komple,sonra eng olan office'i tekrar kur.benzer birşey de benim başıma gelmişti,epey uğraştım en son sildim ve tekrar yükledim hallettim


  • majeste  (21.01.13 19:48:14) 
Cevabı kendim buldum ve akıl edemediğim için pişman oldum. Aktarayım:

Doğrudan dosya sekmesinin altında yer alan seçenekler>diller diye gidince hangi dilin varsayılan dil olarak ayarlanması gerektiğini seçebiliyoruz. Kısacası örneğin Excel'i ingilizce, Access'i ispanyolca, Word'ü ise türkçe kullanmak mümkün. Bunun için tek gerekli koşul da kullanmak istenilen dil paketlerinin yüklü olması. Komple uninstall'a pek gerek yok imiş.
  • homo sapiens gotgobekus  (21.01.13 20:32:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.