[]

Alfa Romeo 147 Tspark

Günlerdir sahibinden.com ve araba pazarlarını aşındırıyorum. Niyetim 15-20 Bin aralığında hem güzel görünen hem dayanıklı, hem de masraf çıkarmayacak bir araba almak. Piyasada çok tutulur, çabuk satılır bahanesiyle en boktan arabalar bile 15 bin lira bandında seyrediyor. Geçen gün hiç de aklımda yokken tesadüfen Alfa Romeo 147'ye denk geldim. 2003 model olan araç 18500 lira. Aynı yaştaki bir Clio ile hemen hemen aynı fiyat seviyesinde. Ben de sırf piyasası var diye gidip Clio, Corsa, Fiesta almak istemiyorum. Dahası Alfa Romeo'nun piyasasının olmamasına seviniyorum bile. Zira bu özellikteki bir Volkswagen, bir Reno en az 2 misli fiyata satılıyor. Burada şimdi her şeyi çözmüşsün işte daha ne soruyorsun diyeceksiniz. Benim sorum şu; Bu arabanın piyasasının olmamasının sebebi nedir? Ben Adana'dayım, en yakın Mersin ve G.Antep'te servisi var. Yedek parça fiyatları nasıl? Bakım masrafları nedir? Benim gibi bir memur maaşıyla yaşayan bekar birini sıkıntıya sokar mı?

www.sahibinden.com

www.sahibinden.com



Linkler Ölmesin:
i.imgur.com

i.imgur.com

 
alfa romeonun o fiyatta olmasının nedeni herhangi bir arıza durumunda saç baş yolduracak masrafları.
yoksa güzellik vs. demişsin alfa ile ; clio symbol ile karşılaştırılamaz.
benzer yıllarda opel corsa düşünebilirsin. fiyat olarak aynı kademelerdedir ve konforludur.
  • cantstandya  (21.01.13 14:45:40) 
Ben de bayılıyorum Alfa'ya bence al. Biraz masraflı olur ama herkeste aynı arabalar var senin farkın olsun.


  • teodosic  (21.01.13 14:50:36) 
Cevaplar için teşekkürler. Hemen satmak gibi bir derdim yok. Son sahibi olacağımı zannetmem. Zararına da olsa illaki alıcı bulurum. Yeter ki iş o duruma gelsin. Benim kafamı karıştıran masrafları? Ne kadar masrafı olabilir ki? Keşke tecrübeli biri örnek kalemlerle masraflarını söyleyebilse, örnek oluştursa süfer olurdu.


  • horozmayk  (21.01.13 15:15:19) 
2006 156 için konuşuyorum. İlk sahibiyim, 7 yıldır benzer araçlardan daha fazla hiçbir masraf çıkarmadı. Parça sıkıntısı yaşamadım. Ben tavsiye ederim çekinecek bir şey yok. Şu an Opel olsun , Reno olsun hepsinin parçaları pahalı, parçası ucuz araba kalmadı zaten piyasada. Kasko yaptır rahat rahat bin işte, ıvır zıvır sorun çıktığında da orijinal servislerine götürme, yan sanayiden her şeyini makul fiyatlara bulursun.


  • creepy  (22.01.13 10:30:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.