[]

Peeling kızlar yardım

Resimdeki kullanıyorsum seve seve. Böyle tok tok tanecikleri bol bol. Sürünce o aşındırma hissini hissetiriyordu ama atık üretilmiyormuş bulamıyorum. Benzeri bir şey varsa denediğiniz önerir misiniz? Teşekkür ederim!
Not: resimdeki Rare blossom diye bir markanındı. Ev yapımı olanlar da çok etkili ve güzel ama onları hazırlamaya zaman ayıramıyorum.



 
ben garnier 3ü bir arada kullanıyorum 2-3 aydır. içinde böyle tanecikler var, fena değil.


  • sanxis  (21.01.13 12:18:53) 
bioderma exfoliating gel.


  • merena  (21.01.13 12:21:24) 
boyle seyleri cok sik ve duzenli kullanmamaktan yanayim, sebebi de biz sanki cildi asinip altindan tazesi gelecek tek bir tabaka olarak algiliyoruz ama aslinda cildi incelttikce direnci dusuyor, kirisikliga daha meyilli hale geliyor. benim onerim bu tur urunlerin ayda yilda bir uygulanmasi ama bunun yerine hafif temizleyicilerin sik sik kullanilmasi mesela, hem aksam hem sabah hem de gerekirse oglen temizlik yapin ama bu asindirici urunleri kullanmayin. genclikte cok farkedilmiyor ama ileri yaslarda bunu yapanla yapmayan arasinda ciddi fark goruyorum ben.
bir de eskilerin usulu bazi tuyolar veriyim hafif peeling yerine, mesela salata yaptiniz ustune limon sikiyorsunuz, limonluk yerine elinizin parmaklarinin arasinda suzun, cekirdegi ayiklayin, limonu sikip attiktan sonra elleriniz limon sulu ya, hem krem surer gibi ellerinizi biraz ovusturun hem de yuzunuze surun, ellerinizi durularken yuzunuzde biraz kalmis olur, sonra yuzunuzu de durularsiniz limon suyundan, yine ayni sekilde salataya zeytinyagini koyarken bir iki damla elinize denk gelebilir, sonrasinda ilk once ellerinizi ovalarsiniz hem de biraz yuzunuze surersiniz. zaten cilt menliyken bunlar hemen emilir.

  • mavicorap  (21.01.13 12:43:30) 
Ya bu rare blossom nasıl iyi mi? boynerlerde gördüm, organik olaylarından mı nedir?


  • mavikalem  (21.01.13 13:00:47) 
Sadece peelingini kullanmıştım ama artık üretilmiyormuş. www.rareblossom.com

Çok teşekkürler hepinize ama aradığım mısır unu- yogurt karışımı kıvamında bir şey ve tek amacı peeling yapmak olan, jel değil de yoğun kremsi bir ürün.

mavicorap, cildim hiç hassas değil haftada bir kullanma ihtiyacı duyuyorum çünkü her gün makyaj yapıyorum. Fırça bile kullansam hiç inceldiğini hissetmiyorum ama teşekkürler uyarın için.
  • i-pek  (21.01.13 13:18:22) 
ben "vichy normaderm tri-activ" diye bir ürün kullanıyorum. temizleme, peeling maske üçü bir arada. senin istediğin gibi tanecikli yoğun kıvamlı bir ürün. yüzde 25 oranında kil içeriyor. ayrıca sabun, paraben ve alkol içermiyor.


  • amanda hugnkiss  (21.01.13 13:45:07) 
dur o zaman eskiden kullandigim bir urunu paylasayim,
www.weddingbee.com
buradaki st.ives'in urununu kullanmistim, tavsiye ederim. bulmasi da cok kolay, aynen senin resimdekinin kivaminda.
  • mavicorap  (21.01.13 13:46:22) 
mavicorap, çok teşekkür ederim biraz zoraki önerdin ama istediğim tam da bu. Hem de kayısı çekirdekli. Ben de Lancasterın kayısılısını kullandım ama jeldi. Bu işte tam istediğim! Teşşekkür ederim. :))


  • i-pek  (21.01.13 13:53:55) 
valla senin iyiligin icin, yani dogal yola cekmeye calismistim :D


  • mavicorap  (21.01.13 14:19:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.