[]

isvec

bu aksam isvece gidiyorum. erasmus programindayim. sehri bosverin var mi isvec hakkinda tavsiyeleriniz.




 
asla geri dönme.


  • geceleriucanteror  (21.01.13 12:27:29) 
soğuk ve karanlık


  • halanne  (21.01.13 12:30:03) 
danimarka üzerinden tren ile gidiyorsan camdan bakmayı ihmal etme. birde snus kullan ama çok değil. ilk kullandıgında ağzına 2 tane birden koy sonra hobaaaa. birde üstüne bira vur bitti. ayrıca bana bir paket snus hediye etmeni tavsiye ediyorum isveç hakkında, çünkü çok zevkli ve bu bir gelenekmiş oranın adetlerine göre...

son tavsiye, türklerle takılma.
  • ehli suhan  (21.01.13 12:33:28) 
ikea nin merkez magazasini gezebilirsin, ablam oyle yapmisti :)


  • mavicorap  (21.01.13 12:45:18) 
Benim ilk yurtdışı çıkışı yaptığım ülkeydi. Rüya gibi bir yerdi benim için her ne kadar gidiş amacı iş için olsa da.

Sporu, müziği seviyorlar.
@halanne'yi görüp artıyorum, yağmurlu ayrıca.
Norveç'e, Finlandiya'ya gidersin zaten.
  • puc  (21.01.13 13:19:05) 
puc'u görüyorum ve arttırıyorum isveçe gidip baltık turu yapmayanı türkiyeye geri sokmuyorlarmış. danimarka, norveç, finlandiya (aslında helsinkide bi b.k yok ama adet yerini bulsun diye yazıyorum) hele riga ve talini görmeyeni adam yerine koyup selam vermezler. ee oraya kadar gitmişken st petersburgu görmeden de olmaz tabi. hazır vize derdi de yok.

ayrıca detaylı bilgi için bkz: eksiduyu.ru
  • halanne  (21.01.13 13:40:12) 
isveç için değil de çevresi için konuşursam, stockholm'dan ferryler kalkıyor. hayatımda bu kadar güzel bir yolculuk geçirmedim. kesin bin.

çevre yerlerden riga, tallinn, st. petersburg'u kaçırma. helsinki biraz sıkıcı gelebilir ama 1 günlük şehir zaten. yol üzerinde bile görebilirsin. bir de turku diye bir şehir var, oraya da bir git. çok güzeldi.
  • hayley williams ile evlenecek genc  (21.01.13 14:07:43) 
giderken prezervatifleri buradan alaydın , orada pahalı baya.


  • solskjaer  (21.01.13 23:59:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.