[]

komik anime tavsiyesi talep ediyorum

animeye başlatabilmek için komik ve sıkmayan kısa anime serileri önerebilir misiniz? ben anime sever izlerim fekat hanıma da anime izlemeyi alıştırmak/sevdirmek istiyorum. çok ağır konuları (neon genesis evangelion) veya aşırı fantastik (bleach) olmayan herkese hitap eden tavsiye edebileceğiniz animeler nelerdir?




 
Miyazaki'den başlayın bence.


  • sheba and the albino girls  (12.01.09 10:04:12) 
Planet es de komiktir aslında. Karakterleri ilginç.


  • sheba and the albino girls  (12.01.09 10:12:41) 
cowboy bebop düşünülebilir.


  • jolietjake  (12.01.09 10:18:45) 
miyazaki biraz aşırı fantastik kategorisine kaçıyor çünkü adamın hayalgücü müthiş.
hellsing de biraz fantastik, biraz vahşet kategorisine giriyor :)

mesela full metal panic fumoffu aradığım tarz kategoriye girebilir ama ondan da daha normal aile işi animeler daha çok işimize yarayacaktır o:)
  • azeroth  (12.01.09 10:42:47) 
those who hunt elves


  • mortifera  (12.01.09 10:45:02) 
Heheh. Ben de hanıma anime sevdirme girişimine miyazakiyle başladım. Howls moving castle 'la başladık. Spirited Away geldi sonra. Bayıldı bunlara. My neighbor Totoro'nun sevimliliğine hayran kaldı. Ardından diğerlerini izledik hepsini çok sevdi. Princess Mononoke var sırada.

İçinde, komedi, romantizm ve aile temaları barındıran animeleri seçebilirsiniz. The Girl who leapt through the time ve Tokio Godfathers bu kategoridedir mesela. Bunun yanında Ranma 1/2, Dragon Ball ve Dr Slump gülmekten yardırır animeye gülen insanları. Death Note da izleneyebilirsiniz. Çok iyi yazılmış senaryosuyla, akıl oyunlarıyla dolu bir fantasy/action/drama.
  • neronas  (12.01.09 11:11:42) 
sayonara zetsubou sensei

biraz hızlıdır yalnız, her şeye yetişmek için pause yapmanız gerekebilir sürekli.
  • arwear  (12.01.09 11:43:23) 
anime ile pek alakam yok ama avatar anime değil mi? çokta ağır değil komiklikte var, var dimi?


  • edip  (12.01.09 13:27:10) 
Nodame Cantabile, aria serisi animeler(Aria the Origination,Arie the Animation) oldukça eğlenceliler, tavsiye ederim.


  • withered  (12.01.09 14:15:39) 
uzun olmasa one piece izle derdim ama uzun demiyorum ol sebepten.


  • ccompiler  (12.01.09 16:15:29) 
(bkz: nana)yı tavsiye ederim. çok komik olmasa da hanıma izletmek için birebir. hastası olur.


  • merry shelly  (13.01.09 21:02:50) 
excel saga!

kesinlikle öneririm.
  • hikaye mesture  (04.02.09 00:03:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.