[]

ders çalışmak / tez yazmak vs.

ya arkadaş tez yazıcam diye bütün gün evde oturuyorum, dışarı çıkmıyorum. teze de bakamıyorum. delircem ya?




 
ben de tez yazıyorum ve nasıl bir sıkıntı olduğunu bilirim. birkaç gün sağlam gez, canın ne istiyorsa yap, sonra evde otur ve sıkı bir çalışma yap.


  • findikkiran  (20.01.13 21:19:06) 
mecburiyetten doğacak olan hissi bekliyorum ben de.


  • jhonny  (20.01.13 21:24:28) 
Bir adet ben.

2. bölümü toparlamam güncel veriler fln eklemem lazım, bunları buraya yazmaya üşenmiyorum da tezi açıp yazmaya üşeniyorum. Vakit var diye sallıyorum, hayırlısı artık yarın yazarım :)
  • buzbebek  (20.01.13 21:33:14) 
çalışabileceğin bir kafeye ya da kütüphaneye git.
o gün ne kadar yazabiliyorsan o kadar yaz.

  • kayranin kedisi  (20.01.13 21:35:12) 
butun tez yazanlarin ve yazmislarin calisma bicimidir, korkmayiniz, bir sekilde yaziliyor bu tez denen illet. kendinizi affedin ve yarin icin bir calisma plani tasarlayin, kendinize karsi adil ve anlayisli olun, asiri mukemmeliyetcilik ne yigitleri bitirdi. bence bu calisamama ruh haline girince en iyi cozum, ertesi gun mesela sadece iki saat calisip geri kalaninda soyle bir cikmak dolasmak ama asla evde kalimiycaksin, internet basinda ne dinleniyorsun ne calisiyorsun, yani beyninde mumkun oldugunca bilgisayarla eglencenin iliskisini kes. yahu gunde iki saatte hayatta yetismez bn daha zittlarin bittiracaktim dersen, sen hele bir saat calis, sonrasini dusunuruz, daha dun butun gun yatip gecede vicdan azabiyla uykuya dalmaya calismadin mi derim valla, yuregine tas gibi oturur ama dedigim gibi hepimiz yaptik, gecicek, biticek.


  • mavicorap  (20.01.13 21:45:18) 
aynı durumdayım :( şu pomodoro tekniğine bakıyorum şimdi


  • nevrotik  (20.01.13 22:15:37) 
bu pomodoro'yu önceden de görmüştüm de, ben zaten kendimi ayarlayabilsem yine süre tutarım ki. ordaki alarm mı beni derse konsantre hale getirecek. işte bunu çözemiyorum bir türlü.


  • sanal uyku  (21.01.13 22:11:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.