[]

almanya da erkek olmak?

şimdi dostlar almanyalı bir kaç arkadaşın face hesaplarından gördüğüm kadarıyla etraflarında çok hoş hatunlar var sarışın sarışın fakat yanlarındaki oğlanlar filan tipleri görmeniz lazım bildiğiniz at hırsızı hepsi.

şimdi ben diyorum ki tatilde gitsem şöyle 1 aylığına ortalamanın üzerindeki tipimle çok kız düşürürmüyüm?


 
tip çok önemli değil. aslolan çene ve özgüven. burada da durum aynı aslında. sadece oranın kızları snn be slk triplerinde değil daha rahat ve samimi.


  • dokunmakalbime  (20.01.13 20:49:55) 
am uğruna almanyaya mı gidilir. ver 100 dolar. kafan da rahat olsun sen de.


  • necat  (20.01.13 20:51:33) 
alman kizlarini, almanya sinirlarini icinde oylesine dusurmek zor is. trende metroda orda burda cok bakisirsiniz ama gerisi oldukca zor.


  • she was my baby  (20.01.13 20:55:57) 
almanya'da genel kural ilk adımı kızın atmasıdır.
alman erkekleri bundan ötürü gidip de hiçbir kıza ilk adımı atmaz, atarlarsa ''yavşak'' muamelesi görürler.
dolasıyla kız tavlamak için yanlış bir yer.
kız sizi beğenirse ancak o iş olur.
  • pofudus  (20.01.13 20:59:54) 
alman kızları türk kızlarından daha zor.


  • king lizard  (20.01.13 21:31:37) 
arkadasin dediyi gibi cene ve özgüven en iyi sartlar tip de olursa yada carisman ozaman hic sorun deyil :) almanyada yurt disindan gelenler cok türk arab rus polan italian hersey var ama alman ve polan kizlari ayarlamak cok basit ve hemen bir iliski kuruyorlar


  • samiabi19  (20.01.13 23:54:52) 
alman kizi turk erkegi olmaz o is abi


  • düşünüyorum öyleyse vurun  (16.06.13 22:37:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.